CARA UNTUK MENINGKATKAN KESUBURAN WANITA

Bagaimana cara untuk meningkatkan kesuburan wanita?
Bagi mereka yang dalam proses untuk mendapatkan anak , penting untuk mengetahui cara untuk meningkatkan kesuburan, Jika tahap kesuburan rendah potensi untuk hamil juga rendah. So kakma nak kongsikan tips untuk meningkatkan kesuburan yang kakma amalkan sendiri semasa proses untuk dapatkan anak ke 3, ini kerana pada masa itu anak kedua kakma sudah berusia 4 tahun.
 

Cara untuk tingkatkan kesuburan.

kakma amalkan pengambilan GLA complek. Pada awalnya haid kakma tidak teratur, seperti yang kita tahu jika haid tidak teratur ia merupakan petanda tahap kesuburan kita rendah. Jadi kakma kongsisten amalkan GLA complek. Selama 3 bulan Haid kakma tunggang langgang tapi bulan ke 4 baru haid datang elok begitulah bulan ke 5 datang pada tarikh yang sama selama 6 hari. Alhamdulillah selepas 6 bulan kakma di sahkan hamil.

Bagaimana GLA complek berfungsi bagi membantu meningkatkan kesuburan wanita.

GLA (gamma linolenic acid) membantu menurunkan kadar kolesterol dan ia membantu melegakan sindrom pra haid (PMS) seperti senggugut, dan membantu
meningkatkan lendir servik yang berkualiti untuk kesuburan. Ia juga
membantu dalam melegakan kesakitan dan kekejangan kerana GLA ditukarkan
kepada prostagdalin E1.

Bagaimana GLA Complex membantu wanita yang ingin hamil cepat?

GLA membantu seorang wanita menghasilkan lendir serviks yang berkualiti

untuk kesuburan iaitu lendir yang bewarna putih telur. Perasan tak

sebulan sekali seorang wanita akan mengeluarkan cecair yang sebegitu, yakni sewaktu subur. Namun, tak semua orang mendapati cecair yang dihasilkannya sebegitu ‘subur’. Maka Disinilah fungsi GLA untuk membantu dalam penghasilan cecair yang melambangkan kesuburan ini, yang mana membantu sperma untuk berenang keuterus, terus ke tiub falopio untuk bersenyawa dengan sel ovum.Bukan itu

saja, cecair ini juga membantu sperma untuk terus hidup dalam tiub falopio sehingga 5 hari. Jadi, kalau tak ‘kena’ hari subur pun masih ada peluang sebab sperma masih ada di situ sampai hari ke-5. Jadi, kepada puan-puan yang sedang mencuba untuk mendapatkan zuriat, cuba periksa cecair serviks anda. Kalau cecair tu tebal, kecoklatan dan kering itu petanda kurang baik sebab ia boleh menghalang persenyawaan.Jadi Mai sangat syorkan anda mencuba GLA complek Shaklee ini.

 

GLA Complek

 Terstimoni mereka yang berjaya hamil setalah ambil Gla Complek

TESTIMONI SET KESUBURAN SHAKLEE
TESTIMONI HAMIL

Jika anda ada masalah kesuburan dan sedang ikhtiar untuk hamil, amalkan lah GLA Complek kerana ia terbukti membantu untuk meningkatkan kesuburan wanita.

Bagaimana nak dapatkan GLA Complek


Cara pertama
Boleh terus beli di website shaklee klik icon di bawah membeli terus dengan Shaklee. Anda boleh buat bayaran secara debit card atau kad kredit , jangan risau ia adalah web rasmi shaklee yang di jamin selamat. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Anda terus hubungi kakma untuk mendapatkan konsultasi tentang vitamin mana yang paling sesuai untuk anda dan anda akan mendapat tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian melalui kakma. Sekiranya anda berada di sekitar sentul , taman dato senu, kg padang balang, bomgak , gombak setia, batu caves , setapak, sri rampai , wangsa maju atau sekitar Kuala Lumpur anda boleh dapatkan vitamin secara COD atau yang berjauhan kakma mengunakan perkhidmatan poslaju untuk pos kepada anda.

untuk Pertanyaan,Tempahan dan Temujanji
Call/ Whatsapp : 019 3624134
Email : Kmshop143@gmail.com
FB : Mai Md saupi