Stokis Shaklee, Pengedar dan Ahli Shaklee

Anda sedang mencari stokis shaklee , pengedar atau ejen shaklee bagi mendapatkan produk shaklee tetapi sukar? Tak tahu nak hubungi siapa? Risau dengan Khidmat  Nasihat tidak sahih dan nak dapatkan produk shaklee dengan cepat?

Kakma kongsikan senarai Shaklee Stokis, Pengedar, Ejen Shaklee yang berpengalaman yang akan membantu anda sehingga anda akan dapatkan hasil seperti yang anda inginkan.

Kami dari OMSgroup yang sudah berpengalaman lebih 6 tahun sebagai pengedar , ejen dan ahli shaklee yang sah dan aktif di kawasan kami dan kami juga akan bantu anda jika anda ingin membeli sendiri di stokis shaklee berdekatan anda.

KakMa Founder OMSGroup sejak 2012 (SHAKLEE BUSINESS LEADER): 0193624134 (COD di seluruh Sentul, Gombak, Setapak, Wangsa Maju, Keramat, Batu caves, Selayang, Bukit Antarabangsa, Rawang, Kuala Lumpur, Ampang, Setiawangsa)

Khadijah ( Shaklee Business Leader) 0138369536 -COD Bintulu , Sarawak, Semporna Sabah

Farah Qurratun ( Shaklee Business Leader ) 016-4140985 COD : stokis shaklee IPOH, MERU, CHEPOR,KLEBANG, TG RAMBUTAN, TAMBUN, MANJOI, SIMPANG PULAI

Kak enan ( shaklee business leader ) 01120757343 -COD Kangar, Beseri, kuala Perlis, padang Besar dan seluruh negeri perlis

Tinie Badri ( Shaklee Business Leader) 0122812952 – Tg Malim, UPSI, Proton City, Behrang.

KakEqin (Shaklee Business Leader) 017-5553865 – Batu Pahat, Parit Raja,  Sri Gading,  Ayer Hitam
Yong ( Shaklee Business Leader) 0182589684 – Ukay Perdana, Bukit Antarabangsa,  Keramat, Setapak,  Wangsa Maju, Ulu kelang
Ziela Razali Shaklee Bussines Leader 6017-4908995 COD PULAU LANGKAWI,KEDAH – Kuah, Air Hangat, Padang Matsirat.
Anis ( Shaklee Business Leader) 0193132413 – stokis shaklee gombak, batu caves, taman sri gombak, UIA gombak
Fadzilah  ( Shaklee Business Leader) 0179351615  stokis shaklee Machang, Tanah Merah, Kuala Krai, Kok Lanas, Pasir Puteh
Dr. Najihah Abdul Mutalib ( Shaklee Business Leader) 0134517098 – stokis shaklee Gong Badak, Kuala Terengganu
Kak CT ( Shaklee Business Leader) 0195146495 – Bt Gajah, Gopeng, Tronoh, UTP, UiTM Seri Iskandar, Seri Iskandar, Parit, Bota
Asiah Anuar ( Shaklee Business Leader) 0198855676 – stokis shaklee Bintulu , Sarawak.

Pengedar Vivix Shaklee Sentul Setapak Kuala Lumpur

Mencari Pengedar Vivix Shaklee sentul, setapak Kuala Lumpur? Anda nak dapatkan Vivix shaklee ?  Alhamdulillah anda telah jumpa orang yang tepat ini kerana kakma adalah pengedar vivix shaklee sentul , setapak kuala lumpur paling aktif sejak 2012.

Anda boleh dapatkan Vivix shaklee daripada kakma, ini kerana saya merupakan pengedar Vivix shaklee sentul, setapak kuala lumpur yang Sah id shaklee 887111 boleh hubungi saya Kakma di talian 0193624134.

 

Kakma sudah lebih 6 tahun menjadi pengedar Vivix Shaklee Sentul , setapak kuala lumpur. Anda boleh dapatkan vivix shaklee secara COD jika anda berada di sentul , setapak dan kawasan sekitar seperti Danau Kota , gombak , gombak setia, greenwoon dan batu caves serta sekitar Kuala Lumpur dengan saya ini kerana Saya sentiasa ada Ready stok.

Saya akan hantar terus ke tempat anda dan akan consult anda cara betul untuk amalkan vivix shaklee mengikut keperluan dan masalah anda. Ini kerana jika anda tidak dapat konsultansi yang betul anda tidak akan dapat rasai kebaikkan vivix secara optimun dan masalah anda tidak dapat diselesaikan.

Jika anda ingin dapatkan vivix shaklee murah anda boleh terus mendaftar ahli.  Kakma akan tunjukkan cara untuk anda layak dapat keahlian percuma. Dengan menjadi ahli anda terus layak membeli semua produk shaklee dengan harga ahli tak perlu lagi survey harga dan lagi seronok anda akan layak dapat bonus walau hanya untuk makan sendiri.

Agen Vivix Shaklee Sentul ,

Stokis Vivix Shaklee Sentul,

Vivix Shaklee COD Sentul,

Stokis Shaklee Sentul,

Agen Shaklee Sentul,

Ejen Shaklee Sentul,

Hubungi kakma untuk mendapatkan konsultasi tentang Vivix shaklee, anda akan mendapat tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian melalui kakma.

Sekiranya anda berada di sekitar sentul , taman dato senu, kg padang balang, gomgak , gombak setia, batu caves , setapak, sri rampai , wangsa maju atau sekitar Kuala Lumpur anda boleh dapatkan vitamin secara COD atau yang berjauhan kakma mengunakan perkhidmatan poslaju untuk pos kepada anda.

untuk Pertanyaan,Tempahan dan Temujanji

Call/ Whatsapp : 019 3624134
Email : maisarahmdsaupi@gmail.com
FB : Mai Md saupi

 

Pengedar Vivix Shaklee Kuala Lumpur, Agen Vivix Shaklee Sentul, Stokis Vivix Shaklee Setapak, Shaklee COD KL

 

Anda nak dapatkan Vivix Shaklee? Saya lah orangnya , pengedar Vivix Aktif sejak 2012 dan pengamal vivix sejak 2013.

Pengedar Shaklee,
Stokis Shaklee,
Agen Shaklee,
Ejen Shaklee,
Kedai Shaklee,
Shaklee COD,
Pengedar Shaklee Kuala Lumpur,
Stokis Shaklee Kuala Lumpur,
Agen Shaklee Kuala Lumpur,
Ejen Shaklee Kuala Lumpur,
Kedai Shaklee Kuala Lumpur,
Shaklee COD Kuala Lumpur,
Pengedar Vivix Shaklee Kuala Lumpur,
Agen Vivix Shaklee Kuala Lumpur,
Stokis Vivix Shaklee Kuala Lumpur,
Pengedar Vivix Shaklee,
Agen Vivix Shaklee,
Stokis Vivix Shaklee,
Ejen Vivix Shaklee,
Pengedar Shaklee Sentul,
Agen Shaklee Sentul,
Stokis Shaklee Sentul ,
Pengedar Vivix Shaklee Sentul,
Agen Vivix Shaklee Sentul ,
Stokis Vivix Shaklee Sentul,
Vivix Shaklee COD Sentul,
Pengedar Shaklee Sentul,
Stokis Shaklee Sentul,
Agen Shaklee Sentul,
Ejen Shaklee Sentul,
Kedai Shaklee,
Shaklee COD Sentul,
Farmasi Yang Menjual Produk Shaklee,
Shaklee Gombak,
Shaklee Setiawangsa,
Shaklee Sri Rampai,
Shaklee Sentul,
Beli Vivix Shaklee,
Vivix Shakle COD KL

untuk Temujanji dan Tempahan
Call/ Whatsapp : 019 3624134
Email : maisarahmdsaupi@gmail.com
FB : Mai Md saupi

 

Pengedar Shaklee Sentul Dan Gombak

Mencari produk shaklee dan pengedar shaklee sentul  dan gombak selangor? Dapatkan dari kakma call or whatsapp 0193624134 ini kerana kakma merupakan pengedar shaklee sentul kuala lumpur dan gombak selangor.

 

 

Ready Stock

Jika anda dapatkan produk shaklee dari Kakma. Kakma akan guide anda cara makan yang betul mengikut keperluan anda. Konsultansi berterusan secara percuma dan bila bila masa saja anda perlukan dan sentiasa ada ready Stok. Kakma sentiasa dapatkan stok shaklee terbaru daripada Stokis shaklee di sri rampai , jadi anda tidak perlu risau tentang tarikh luput dan prodik di jamin terjaga kualitinya.

 

 

Kakma sendiri merupakan pengguna shaklee sejak 2011 sehingga sekarang dan sudah amalkan semua produk shaklee, bukan hanya diri sendiri malah semua ahli keluarga kakma sudah amalkan shaklee.

Baca  kisah kakma

kakma dan gastrik

kakma dan HB LOW

Kakma Bersalin anak ke 3

Kakma dan percutian ke Jepun

Bisness Shaklee

Jika anda ingin menjadi ahli shaklee dan ingin jadikan shaklee sebagai bisness kakma boleh bantu anda ini kerana kakma merupakan bisness mentor yang serius sejak 2012 dan sekarang sudah berada di rank key coordinator iaitu 2 tangga teratas sebelum tangga tertinggi dalam shaklee.

Potensi bonus shaklee
POTENSI BONUS SHAKLEE SEBULAN MENGIKUT RANK

Kenali Kakma

Kakma merupakan founder kepada OMS group yang mana telah melahirkan lebih 30 org leader yang berjaya dapat bonus 4 angka sebulan. Anda mungkin salah seorang leader kakma. Dalam bisness shaklee tak perlu modal beribu hanya perlu daftar ahli dan perlukan usaha, kesungguhan dan semangat tidak putus asa. Jika anda ikut semua guide in sya Allah anda juga akan berjaya.

Bonus Shaklee

Sejak kakma mula serius dalam shaklee pada tahun 2012 , kakma telah dapatkan semua 3C yang shaklee sediakan buah SID iaitu Cash , Car , dan Convention.
CASH merupakan bonus yang diterima setiap bulan hasil dari jualan.
CAR bonus yang shaklee bagi selepas kita penuhi syarat.yang bestnya shaklee tak bagi kereta sebiji tapi shaklee bagi dalam bentuk Duit yang mana ia adalah unlimited byk kita usaha byk lah nilai bonus kereta yang kita dapat selalunya paling sikit bonus kereta ialah rm550 dan paling byk pernah sid dapat ialah 5 angka utk bonus kereta sahaja.
CONVENTION ialah percutian 5 bintang yang shaklee sediakan utk SID yang layak ada 3 jenis iaitu Luar negara, Dalam negara dan Umrah ziarah.
Alhamdulillah sejak kakma serius buat bisness kakma dah berjaya ;
2014 – trip ke Amerika syarikat
2015 – Umrah ziarah Dubai dan Abu dhabi
2016 -Trip Langkawi
2017 – Trip Ke Jepun  

Bagi anda yang suka travel memang sesuai bisness shaklee ni dan dapatkan trip shaklee yang sangat mewah terutamanya makanan.

Jika anda tidak berminat untuk buat bisness jangan risau anda juga boleh join ahli shaklee untuk makan sendiri yang mana anda boleh beli produk shaklee dengan harga yang lebih murah iaitu harga ahli dan dapatkan kelebihan yang shaklee offer berbeza setiap bulan kepada ahli shaklee (SID).
Jika anda jadi ahli anda dapat jimat 15%- 20% harga produk dari harga biasa.Jangan risau jika anda mendaftar di bawah kakma..kakma akan guide anda dan bantu anda terutamanya dari segi stok tak kisah anda berada sekitar sentul or seluruh malaysia kakma akan pos kepada anda.

Mencari pengedar shaklee sentul kuala Lumpur dan gombak selangor? Hubungi kakma sekarang.
untuk Pertanyaan,Tempahan dan Temujanji
Call/ Whatsapp : 019 3624134
Email : Kmshop143@gmail.com
FB : Mai Md saupi

Pengedar Shaklee Area Anda Aktif Cod

Anda ingin dapatkan produk shaklee area anda ? susah nak cari pengedar shaklee area anda untuk COD?

Alhamdulillah kakma senaraikan Pengedar Shaklee area anda yang boleh anda hubungi untuk dapatkan produk Shaklee secara COD.  Boleh lah pilih yang paling hampir dengan anda untuk buat temujanji.

Terlatih

Mereka semua terlatih dan sentiasa mengikuti kelas nutrisi dan kesihatan dari pakar nutrisi shaklee.

Mereka semua adalah sid yang sah dan komited di bawah group OMS yang mana group OMS adalah sebahagian daripada group shaklee terbesar di malaysia iaitu IREACH FAMILY di bawah Master Lyna NOH.

 

Pengedar Shaklee Area Anda

KUALA LUMPUR

1. Maisarah – sentul / setapak / KLCC / gombak  / batu Caves- 0193624134 

2. Mimie – Setapak /Jalan Semarak/ Jalan sultan yahya petra/ setiawangsa/jelatek/au keramat/wangsamaju/sri rampai/desa rejang (0173384474)

3. Noor Amanie : Damansara, Bandar Sri Damansara (0122570456)

4. Raihan – Cheras,ampang,sri rampai(019-2571017)

5. Suhaida-Sentul, Subang Jaya (013-6192597)

6. Noorlina – Area KL,Desa Pandan,Ampang,Wangsa Maju, Bandar Baru Selatan (01121999959)

7. Aida Azwani – Mutiara Damansara , Sg. Penhcala , TTDI – 0122787972

8. Siti Zaleha – UTMKL  jalan sultan yahya petra, keramat – 0183513026

9. Suhaila – Bandar Tasik Selatan Bandar Tun Razak, HUKM, Kem SG Besi & UPNM – 0126929792

10. Yong -Ukay Perdana/Keramat/Setiawangsa/Melawati-0182589684 

11. Anis Suziana –  Maju Junction KL –0193132413

12. Nurul Syafiqah – Keramat Wangsa / Keramat Permai / Au 2 / Setiawangsa / Ara Damansara – 0133627990

 PUTRAJAYA
1. Yahzam – seluruh Putrajaya – 0199024714
2.  Sabariah – seluruh Putrajaya – 0138993647
SELANGOR

1.  Siti Suhaida – Jalan Kebun / Seluruh Shah alam / Subang Jaya –   013-6192597

2. Anis Suziana – Gombak / Batu Caves / Selayang / Sri Gombak –0193132413

3. Asfa Norain-Sungai Buloh / UITM Sungai Buloh / Paya Jaras / Bukit Rahman Putra / Kuang /Damansara Damai / Subang-012.933.4070

4. Siti Laila – Rawang / Bukit Beruntung / Rasa / Serendah / Shah Alam 013-6923289 

5. Azreen – kota damansara / subang / sg.buloh / kepong / sri damansara (0199323962)

6. Dayang Norainna- semenyih / bangi / kajang – 011-33399773 

7. Nurhamizah bt borhan –USJ / Shah alam / SS – 0122564211

8. Natrah – Puchong / Putra Heights – 0192761246

9.  Illiani – Jalan Kebun / Shah Alam / Kota Kemuning / Rimbayu / Kampung Jaya / Berjaya Park – 011-11770705

10. Nurul Syafiqah – AirPort Subang – 0133627990

PENANG

1. Nurhafizah zamri – Seberang Jaya / uitm penang .- 0164459690

2.  Siti Zubaidah – Permatang pasir / Permatang Pauh – 0123862795

KEDAH

1. Siti Rugayah Othman –  Sungai  Petani / kulim (012-6856177) 

2. Ziela Razali – Pulau Langkawi – 0174908995 

3. Nurhafizah zamri – seluruh kulim / lunas / sg ular / Karangan. – 0164459690 

4. Nor Fadzilah – Baling, Kuala ketil / pengkalan hulu  / sik – 0124956296

PERAK

1. Farah Qurratun – Ipoh / Batu Gajah / Chemor / Selama / Kuala Kangsar 016-4140985 

2. Siti NorAini Sheikh Abdullah – Bt Gajah / Seri Iskandar / Tronoh / Bota / Parit (019 514 6495)

3. Rozila Ramli (012-6203284) – Ayer Tawar /Sitiawan / Manjung / Lumut

4. Wana Mohd Tahir (0109749611) –Manjung / Sitiawan / Lekir

5. Tinie Badri (012-2812952) – Tg Malim / UPSI / Behrang / Slim River

6. DILAH (0194704339) –Gopeng / Batu Gajah / Kampar / unitar kampar / Simpang pulai. 

7.Saadiah Arbain- Teluk Intan, Bagan Datoh, Kg Gajah, Manjung, Sabak Bernam, Sg Besar

 8. Natalia Nofan – Ipoh / seluruh sekitar Meru ipoh – 011-3789 6250
PERLIS

1. Hartini zulaikha- seluruh negeri perlis – ( 01120757343)

PAHANG

1. Nurul – kuantan (0173704725) 

2. Norshahidah Saffana -pekan dan kuantan – (0199311764) 

3. Wan Harishah- Kuantan / kotasas / bkt goh / bkt kuantan/ bkt sagu/ kg padang/ taman impian- 0139699019

4. Siti Rosyidah – Kuantan – 0199820265

KELANTAN

1. Fadzilah Ismail – Machang, Tanah Merah, Kuala Krai, Kok Lanas– 0179351615

2. Mohamad Isa Shafii – Gua Musang, Merapoh ( 0195583692 )

3.Noraziah Mohd Arifin –Pasir Mas,Tumpat,Kota Bharu – 019-9705060

TERENGGANU

1. Nor Silawati bt Ngah – tepoh /kuala nerus / bukit besi/dungun (0173820832)

2. Najihah Abdul Mutalib – Gong Badak, Kuala Terengganu (016-8867098 / 013-4517098)

3. Dayanie – kemaman/kijal/kemasik/paka/chendor/cherating – 014 6542576

4. Noor Afzan (Achik MN) – Kuala terengganu/kemaman – 0139692936

JOHOR

1. Yana Azlan : Bakar Batu / Permas / Sentosa / UTM (012-3125638)

2.  Atikah khalid : bandar tenggara, kulai, kota tinggi, kluang (0127390499)

3. Fitriyatul Asyiqin : Parit Raja,Ayer Hitam,UTHM Johor,Sri Gading, Batu Pahat – (018-466 4214-/017-466 4346)

4. Azalin  ( skudai,  pulai,  tampoi,  utm) – 018-7765447

5. Nur Aienn (pasir gudang,masai, tanjung langsat, seri alam, taman rinting, taman molek) 013-9777917

MELAKA

1. Anna(seluruh melaka) – (012-6380735)

N. Sembilan

1. Nurul Izarti (zati) -Seremban/Seremban 2/Seremban 3/ Senawang/ Port Dickson (0139072256)

SABAH

1. Khadijah – Semporna (013-8369536)

SARAWAK

1. Zainah- Bintulu (019-2598492)

2. Asiah – Bintulu (019-8855676)

3. Norasiah – Kuching dan Kota Samarahan – 0173613604

Ini adalah pengedar shaklee area anda yang sangat aktif COD dan insya ALLAH mereka ada ready stok produk yang anda nak.

DAFTAR AHLI

Anda berminat nak menjadi sebahagia dari Pengedar Shaklee seperti Mereka? Jom sertai Kami

Cara Daftar Ahli Shaklee <—- klik sini

 

 

PENGEDAR SHAKLEE AKTIF DI BENTONG PAHANG

Anda mencari pengedar shaklee aktif di Bentong pahang? Nak dapatkan produk shaklee secara COD di bentong Pahang? Kakma kenalkan pengedar shaklee aktif di Bentong Pahang iaitu Puan Nadia. Anda boleh dapatkan produk Shaklee dengan PN. Nadia.
Shaklee bentong

Macam mana nak dapatkan produk shaklee secara COD di Bentong?

Cuma hubungi  Nadia, and boleh berjumpa di bandar Bentong atau  Nadia hantar terus ke rumah anda atau anda sendiri boleh datang ke rumah Nadia, senang kan? 
Tak perlu pos bagai yang mengambil masa berhari-hari. Hari ni order, hari ini juga terus boleh dapat, ready stok =) InsyaAllah
 
Nadia pasti ramai pengguna shaklee di kawasan Bentong, jadi anda hanya perlu mencari Nadia kerana Nadia adalah pengedar sah SHAKLEE di kawasan Bentong, Pahang dan kawasan sekitarnya.
 
Lain2 kawasan pon boleh juga dapatkan shaklee dari Nadia sebab Nadia akan menggunakan khidmat Pos Laju atau pihak Shaklee sendiri yang akan poskan menggunakan GDEX atau CityLink.
 
Bagi mereka yang membuat pembelian dengan Nadia, insyaAllah akan di guide sehabis baik hingga berjaya untuk menyelesaikan masalah. Untuk setiap pembelian produk, jadual pengambilan, tips, resepi akan diberikan secara percuma dan exclusive.
COD : Bilut, Mempaga, Lebu, Desa Damai, Kuala Repas, Sekitar Bandar Bentong, Ketari, Benus dan Gemeti
 
Untuk dapatkan produk atau info mengenai shaklee boleh hubungi Nadia.
Pengedar Shaklee Bentong
 
Id : 961849
 
Whatapps/SMS/Call : 013 3934946
 
Facebook : NaDia ShazwAni
 
Page : Info Kesihatan Sekeluarga
 
Blog : DuniaUmmiNadia ~ Inilah kehidupanku
IG : cikgu.nadiashazwani

PENGEDAR SHAKLEE AKTIF AREA DAMANSARA DAN SRI DAMANSARA

Anda mencari pengedar shaklee aktif area Damansara dan sri Damansara? Anda bolehlah dapatkan produk shaklee dengan Amanie, ini kerana Amanie adalah pengedar shaklee aktif area Damansara dan sri Damansara.  Untuk COD Amanie terhad di kawasan Bandar Sri Damansara, Kepong dan Sg. Buloh sahaja. Untuk self pick-up pula boleh diambil sama ada dirumah Amanie sendiri atau di studio printing husband di area Bandar Sri Damansara.
Lain2 kawasan pon boleh juga dapatkan shaklee dari Amanie sebab kami menggunakan khidmat Pos Laju atau pihak shaklee sendiri yang akan poskan menggunakan GDEX atau CityLink.
Bagi mereka yang membuat pembelian dengan amanie, insyaAllah amanie akan guide sehabis baik hingga berjaya untuk menyelesaikan masalah customers. Untuk setiap pembelian ESP pula amanie akan sertakan sekali resepi2 yang boleh dibuat dengan ESP untuk memberikan rasa dan selera yang berbeza untuk menikmatinya. Jadi dalam banyak2 resepi tu insyaAllah akan ada yang rasa sedaaappp sangat ikut selera masing2. Untung kan. Hanya dengan pembelian produk, jadual pengambilan, tips, resepi akan diberikan secara percuma dan exclusive.
Untuk dapatkan produk atau info mengenai shaklee boleh hubungi Amanie
Pengedar shaklee Damansara
ID 1003214
FB Noor Amanie
Ig amaniehassan
Blog akudanvita.blogspot.com
HP 0122570456

PENGEDAR SHAKLEE AKTIF DI BINTULU SERAWAK

Anda mencari pengedar shaklee aktif di bintulu serawak?
Kakma kenalkan Tum yang merupakan pengedar Shaklee aktif di kawasan Bintulu Sarawak. Tum menjalankan khidmat COD ke sekitar bandar Bintulu dan kawasan sekitarnya. Pengeposan juga dilakukan melalui perkhidmatan bas dan Pos Malaysia.
Jika anda tercari-cari Pengedar Shaklee aktif di kawasan Bintulu, anda bolehlah berhubung dengan Tum melalui whatsApp atau sms ke no 013-8342092. InsyaAllah stok vitamin dan produk Shaklee lain sentiasa tersedia untuk anda.
Shaklee adalah produk suplimen yang telah lama berada di pasaran dunia dan Malaysia. Vitalea Shaklee merupakan produk multivitamin pertama di dunia yang berusia lebih 100 tahun. Shaklee adalah produk yang disahkan HALAL, SELAMAT, BERKESAN DAN MESRA ALAM.
Jika anda ingin membeli atau ingin menyertai kami menjalankan bisnees Shaklee, segeralah berhubung dengan Tum, Pengedar Shaklee Aktif di kawasan Bintulu Sarawak dan juga seluruh Malaysia.

PENGEDAR SHAKLEE UKAY PERDANA DAN BUKIT ANTARABANGSA

Kakma nak kenalkan Yong , beliau merupakan pengedar shaklee Ukay Perdana, Bukit  Antarababgsa, Sg.Sering dan sekitar Keramat, Wangsa Maju dan Melawati.


Jika anda ingin mendapatkan vitamin shaklee anda boleh dapatkan nya daripada Yong secara COD boleh hubungi beliau dan Yong akan konsult anda secara direct.
 
In sya Allah ready stok sentiasa ada dengan Yong bila anda memerlukan.
.
Bagi yang jauh pula,Yong menggunakan khidmat abg posmen tuk menghantar barang di pintu rumah anda.hehe
 
Segala pertanyaan boleh la hubungi Yong,011.21307497 offer menanti anda.
Gerenti harga puas hati!
 
Yong pengedar shaklee ukay perdana, bukit antarabangsa dan sekitar keramat.
Pertanyaan,Tempahan dan Temujanji
Call/ Whatsapp : 
011.21307.7497
Email : yonghafieza86@gmail.com
FB : yong hafieza
Ig: yong hafieza

Pengedar Shaklee Sentul Kuala Lumpur Sejak 2012

Mencari Pengedar Shaklee Sentul Kuala Lumpur untuk dapatkan produk shaklee? Ya anda dah berjumpa dengan orang yang tepat kakma lah orangnya ini kerana kakma merupakan pengedar shaklee sentul kuala Lumpur yang sangat aktif sejak 2012. Hubungi kakma di talian 0193624134

 

Hubungi kakma di talian 0193624134 untuk mendapatkan vitamin shaklee anda secara COD dan anda akan dapat konsultansi yang terbaik mengikut keperluan anda. Kakma sendiri akan terus COD ke tempat anda.

Anda tetapkan masa dan tempat, kakma boleh hantar mengikut masa anda kerana kakma adalah pengedar shaklee sentul kuala lumpur  secara sepenuh Masa.

Ready Stok

Stok Vitamin insya Allah sentiasa ada dengan kakma dan kakma sentiasa dapatkan stok dari stokis shaklee di sri rampai jadi produk memang dijamin kualitinya dan sentiasa stok baru.

Gambar Kakma memborong stok di stokis shaklee hampir setiap hari.

Kakma akan cuba pergi ke tempat anda tak kira anda berada di Area Sentul , kg padang balang,  setapak , wangsa maju atau sekitar Kuala lumpur anda hanya perlu hubungi kakma untuk temujanji.

Hubungi kakma jangan segan-segan. Kakma pengedar shaklee yang sangat dipercayai dan komited. Dan kakma akan konsult anda cara makan terbaik mengikut masalah anda ini kerana kakma adalah pengedar shaklee yang mendapat training daripada pakar nutrisi shaklee.

Kenali Kakma

Kakma merupakan founder kepada OMS group yang mana ahli di bawah kakma sudah lebih 1000 orang dan telah melahirkan lebih 30 org leader yang berjaya mendapat bonus 4 angka sebulan.

Antara Leader yang kakma Lahirkan dengan Bonus 4 angka

 

Kakma sendiri telah mengamalkan shaklee lebih dari 7 tahun iaitu sejak 2011 dan sudah amalkan semua produk shaklee termasuk produk kecantikan dan penjagaan rumah. Dalam masa sama bukan kakma sahaja yang amalkan shaklee tetapi keluarga kakma juga pengguna shaklee tegar. Jika anda juga ingin menjadi seperti mereka kakma boleh bantu dan ajar anda sehingga berjaya.

Baca Potensi Bonus Shaklee —–> di sini

Baca  kisah kakma

kakma dan gastrik

kakma dan HB LOW

Kakma Bersalin anak ke 3

Kakma dan percutian ke Jepun

Hubungi Kakma Pengedar shaklee sentul kuala lumpur pilihan ramai

Call/ Whatsapp : 019 3624134
Email : maisarahmdsaupi@gmail.com
FB : Mai Md saupi