Cara Rawat Buasir Tanpa Pembedahan

Buasir sangat menyakitkan, tetapi ada cara selamat dan berkesan untuk rawat Buasir. Pada awalnya hanya sembelit biasa tapi jika dibiarkan sembelit boleh menjadi parah dan terjadinya buasir. Paling menakutkan jika sembelit terjadi semasa hamil dan juga berpantang. Hanya ibu2 yang pernah alami betapa seksanya sembelit dan ramai yang kena buasir semasa berpantang. 

Punca terjadinya 

Punca terjadinya  buasir semasa berpantang ini kerana pemakanan semasa pantang yang kurang serat dan ada sesetengah ibu kurang minum air. Satu lagi punca besar adalah kekurangan kalsium di kalangan ibu berpantang, ini kerana kalsium dalam badan ibu sudah di ambil oleh bayi dalan kandungan untuk pembentukan tulang dan otot.

Cara rawat 

Buasir boleh sembuh jika cepat dirawat tetapi jika ia dibiarkan terlalu lama ia hanya boleh di rawat dengan pembedahan, ini sangat menakutkan kita.

Set Rawat  Buasir

Ostematrik – membantu melawaskan dan melembutkan najis , kalsium dapat kuatkan otot usus bagi membantu pembuangan dengan dengan lancar. Salah satu ounca sembelit adalah kekurangan kalsium.

Omega Guard – membantu mengecutkan buasir dan bersifat antiradang yang mengurangkan ketidakselesaan.

Vitamin C – Sembuhkan luka dalaman dan luaran akibat sembelit , Luka yang tidak dirawat akan menyebabkan infection dan bahaya jika kuman merebak boleh menyebabkan masalah yang lebih serius

Herblax – Merangsang pembuangan najis secara semulajadi dan lancar ini kerana ia mampu melembutkan najis. Tidak perlu lama-lama di dalam tandas lagi.

TESTIMONI

Pengalaman berbeza ibu hamil yang mana hamil pertama dan kedua belum amalkan ostematrik selalu krem kaki dan sakit gigi.Tetapi hamil anak ke 3 dan ke 4 amalkan ostematrik tiada lagu masalah krem kaki,gusi berdarah dan juga sembelit. Alhamdulillah Ostematrik membantu membekalkan kalsium yang secukupnya buat keperluan ibu hamil. 

Testimoi set lengkap Buasir
TESTIMONI SAKIT BUASIR

Bagaimana nak dapatkan Vitamin Di atas?

Cara (1)

Beli Set Buasir secara online di laman eSell (klik sini). Set Immune Booster Shaklee akan dihantar terus oleh pihak Shaklee (M) selepas pembayaran diterima.

Cara (2)

Hubungi saya di talian 0193624134 , untuk saya bantu anda buat pembelian, pendaftaran ahli untuk lebih penjimatan, dan pertanyaan lanjut. Jujurnya, saya lebih recommend cara no. 2 kerana lebih jimat bila daftar sebagai ahli Shaklee.

 
 
CARA (3)
Jika anda berada di sekitar gombak dan sentul anda boleh dapatkan produk ini secara COD ini kerana Kakma adalah Pengedar Sah Shaklee area Gombak , Batu Caves , kg padang Balang, Sentul serta kawasan sekitar Kuala Lumpur. untuk Pertanyaan,Tempahan dan Temujanji 

 Call/ Whatsapp : 019 3624134 
 Email : kmshop143@gmail.com 
 FB : Mai Md saupi 

Jadual makan “SET BUASIR” akan diberikan eksklusif buat customer Vitamin Cinta


 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit *