CARA ATASI SAKIT GASTRIK SEMASA BERPUASA

Anda ada gastrik???

Seksa dan ngerikan bila fikir ada gastrik bila nak puasa ni..

kakma dulu nak masuk puasa je kakma akan pergi klinik minta stok ubat putih dan ubat biji nama boscopan rasanya dan ubat kunyah putih pink..

ngeri kakma gastrik dulu, lepas berbuka mesti sakit.. ngeri lah kalau sakit gastrik memang tak boleh buat apa bila sakit apa lagi nk solat terawih dan kalau cepat hilang kena lah gi suntik…huhu.. dulu selang 3,4 hari sekali kena suntik.

kalau kira2 berapa banyak dah habis duit tu, yer lah pergi klinik swasta kan, nak cepat sakit sangat mana tahan nak pergi gomen dah lagipun selalu malam baru sakit.

eh nak tahu tak sejak bila kakma kena gastrik? sejak umur 14 tahun adoi lama sungguh masa umur 30 thn baru kenal shaklee, kesian.

Sekarang Alhamdulillah dah 6 tahun lebih kakma bebas ubat gastrik ni syukur sangat

Ini lah set gastrik yg kakma makan bukan gastrik je hilang kelebihan lain pun kakma dpt seperti bertenaga dibulan puasa dan berjaya menyusukan anak fully Bf walau di bulan puasa.

Jadi jika anda ada gastrik jangan dbiarkan risau takut jadi ulser perut pulak lagipun kita nak puasa happy kan tak nak lah sakit nak beribadat pun senang. Lagi kita mak2 mana ada masa nak layan sakit

Jika anda nak tips special mengenai set gastrik ni boleh wasap kakma, ini kerana kakma memang pakar bab gastrik ni sebab kakma memang alami sendiri.

SHAKLEE Independent DistributorMaisarah (ID 887111)FB: Mai md saupiNo Tel: 019-3624134Email: kmshop143@gmail.comCOD area: Seluruh kuala Lumpurkg padang balang, sentul , bandar baru sentul ,dato senu , jalan gombak , setapak ,gombak setia.