Testimoni Set Vitamin Shaklee Untuk Sakit Tibi

Petang semalam kakma bertanya khabar customer  yang beli set Vitamin Shaklee untuk sakit tibi yang beli Vitamin sakit tibi ni pada bulan November 2018.

Kakma memang ada ramai customer sakit tibi ni. Kadang kadang hampir setiap hari kakma di hubungi oleh pesakit atau sedara mara bertanya set Vitamin untuk pesakit tibi.

Sedih pulak kakma memikirkan, nampaknya ramai yang dijangkiti sakit tibi sekarang ni.

Dan paling penting kakma tanya dulu mereka buat rawatan hospital ke tak? Ini kerana mereka wajib follow rawatan hospital bila dah kena tibi ni, kerana kuman tibi ini bahaya jadi rawatan hospital sangat penting.

Dalam masa sama kakma sarakan ambil suplement untuk kuatkan antibodi iaitu imun badan untuk elak penyakit lain yg senang serang pesakit tibi ini kerana pesakit tibi mempunyai imun badan yang sangat lemah. Suplemen juga menbantu membaiki sel-sel yg rosak akibat serangan kuman tibi dan bantu sembuhkan batuk.

Paling kakma seronok bila customer kakma kongsikan berat badan mereka dah naik. Ramai sgt yg mengadu masa kena serang tibi berat badan memang turun banyaka dan memang susah nak naik. Dan ini adalah salah satu tanda anda diserang sakit tibi.

Suplemen adalah makanan tambahan yang membantu melengkapkan nutrisi badan ug hilang dan tidak cukup semasa diserang penyakit tibi. Ia juga membantu meningkatkan antibodi badan , bila antibodi kuat baru lah badan pun sihat kan.

 Kakma kongsikan sorang customer kakma ni kena tibi masa ngandung, masa suami beliau cerita sedih sangat, beliau kesian tengok isterinya, sentiasa letih yerlah sakit lagi mengandung lagi kan ,tu yang suami sanggup belikan vitamin untuk bantu isteri dia bertenaga masa hamil. Alhamdulillah isterinya pun dah selamat bersalin , syukur sangat 

Inilah set Vitamin Shaklee untuk sakit Tibi yang Customer kakma amalkan.

Jika anda ada sakit tibi dab ingin matlumat lanjut mengenai set vitamin shaklee untuk sakit Tibi  boleh Hubungi kakma.

Bagaimana nak dapatkan Set Vitamin Sakit Tibi?

Cara pertama
Boleh terus beli di website shaklee klik di Sini membeli terus dengan Shaklee. Anda boleh buat bayaran secara debit card atau kad kredit , jangan risau ia adalah web rasmi shaklee yang di jamin selamat. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

 

Cara kedua
Anda terus hubungi kakma untuk mendapatkan konsultasi tentang vitamin mana yang paling sesuai untuk anda dan anda akan mendapat tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian melalui kakma.

Sekiranya anda berada di sekitar sentul , taman dato senu, kg padang balang, bomgak , gombak setia, batu caves , setapak, sri rampai , wangsa maju atau sekitar Kuala Lumpur anda boleh dapatkan vitamin secara COD atau yang berjauhan kakma mengunakan perkhidmatan poslaju untuk pos kepada anda.

untuk Pertanyaan,Tempahan dan Temujanji
Call/ Whatsapp : 019 3624134
Email : Kmshop143@gmail.com
FB : Mai Md saupi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *