CARA HILANGKAN JERAGAT DENGAN BERKESAN DAN SELAMAT

Macam mana cara hilangkan jeragat? Ada ke cara nak hilangkan jeragat dengan berkesan dan selamat?

 

Ramai yang ada masalah jeragat. Penting kita ambil tahu apa punca terjadinya jeragat. Bila tahu punca senang kita nak atasi masalah jeragat ni dan hilangkan jeragat dengan berkesan.

TONTON VIDEO INI UNTUK PENERANGAN RINGKAS

Apa Punca Jeragat

1. Terdedah dengan sinar UV. Sinar Uv A dan B boleh merosakkan sel kulit kita dari luar dan dalam. Muka kita memang terdedah dengan sinar UV so muka kita sangat berisiko.

2. Hormon tak Stabil. Hormon yang tak stabil menjadi punca terjadinya jeragat, terutamanya mereka yang ambil pil perancang.

3. Penyalahgunaan produk kosmetik yang ada bahan kimia.Banyak produl dipasaran mengandungi bahan kimia yang berbahaya yang boleh merosakkan sel kulit, lagi2 produk yang bagi jaminan kesan cepat. Ramai yang pakai awal2 kulit cantik tapi bila stop kulit jadi tompok2 hitam dan jeragat.

Cara nak Hilangkan Jeragat

Jeragat ni tak boleh rawat dari luar je, tepek produk luar saja. yang luar ni just nak tutup bukan rawat.

Kita tengok punca tadi banyak yang jadi sebab sel kulit rosak jadi kita kena rawat sel kulit yang rosak tu dari dalam, macam mana rawat dari dalam dan nak hilangkan jeragat ni?

Ambil Suplemen
SET JERAGAT TERBUKTI BERKESAN

1. Gla complek bantu stabilkan hormon, GLa ni 3 kali ganda lebih baik dari EPO. Dalam GLA ni ada vitamin  E yang bantu menghalang penyerapan logam berat dan boleh menghalang terjadinya Jeragat. Vitamin E juga akan rawat sel rosak tu dan pudarkan tompok hitam.

2. Vitamin C bantu pembentukan colagen yang sangat diperlukan kulit untuk nampak cantik dan memutihkan kulit.

Vitamin C shaklee sangat istimewa kerana ianya si cipta sustein realease yang man di bebaskan 100mg setiap jam mengikut keperluan badan so takde lah membazir vitamin C yang kita ambil ni.

3. CoQ Trol mengandungi 100mg CoQ 10 yang sangat diperlukan oleh kulit untuk melindungi kulit dari sinar UV, ia juga membantu memberi tenaga kepada sel kulit agat lebih sihat dan cantik.

Banyak produk kosmetik yang bagus ada Coq10 yang berfungsi sebagai UV protection.

4.  VIVIX- seperti yang kita tahu jeragat terjadj disebabkan kerosokkan sel kulit jadi fumgsi Vivix ini nembantu merawat sel yang rosak ini kerana Vivix ini tinggi antioksida. Ia Juga membantu melindungi sel dari rosak akibat radikal bebas.

Testimoni dari Mereka yang Berjaya Hilangkan Jeragat
TESTIMONI VIVIX
cara hilangkan jeragat dengan berkesan
TESTIMONI VITAMIN C dan GLA
cara hilangkan jeragat dengan berkesan
TESTIMONI HILANG JERAGAT DENGAN VITA C dan GLA
cara hilangkan jeragat dengan berkesan
TESTIMONI GLA dan VITAMIN C

Testimoni set kulit bermasalah

Bagaimana nak dapatkan Set Tekanan Darah Tinggi

Cara pertama
Boleh terus beli di website shaklee klik icon di bawah membeli terus dengan Shaklee. Anda boleh buat bayaran secara debit card atau kad kredit , jangan risau ia adalah web rasmi shaklee yang di jamin selamat. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.
Cara Kedua

Anda terus hubungi kakma untuk mendapatkan konsultasi tentang vitamin mana yang paling sesuai untuk anda dan anda akan mendapat tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian melalui kakma. Sekiranya anda berada di sekitar sentul , taman dato senu, kg padang balang, gombak setia, batu caves , setapak, sri rampai , wangsa maju atau sekitar Kuala Lumpur anda boleh dapatkan vitamin secara COD atau yang berjauhan kakma mengunakan perkhidmatan poslaju untuk pos kepada anda.

untuk Pertanyaan,Tempahan dan Temujanji
Call/ Whatsapp : 019 3624134
Email : Kmshop143@gmail.com
FB : Mai Md saupi ni