Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee Yang Perlu Anda Tahu

Mungkin ramai yang masih belum tahu apa kelebihan menjadi ahli shaklee. Ini kerana jika anda tahu apa kelebihan menjadi Ahli Shaklee sudah tentu jika anda memang mengamalkan vitamin shaklee sudah pasti anda memilih untuk mendaftar menjadi ahli shaklee.

Jadi hari ini kakma ingin kongsikan kelebihan menjadi ahli shaklee apabila anda  mendaftar ahli shaklee dengan kakma.

 

9 Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

1. Anda layak membeli produk Shaklee dengan harga ahli di mana potongan harga antara 15-25%.

2. Anda layak membeli sendiri secara online di web khas untuk pengedar Shaklee. https://www.shaklee2u.com.my/mbst_en/mblogin.php (Masuk sistem dgn id dan password yg shaklee SMS semasa daftar ahli). Berita baik jika anda membeli secara online anda akan jaminan produk yang di pos oleh shaklee jika berlaku sebarang masalah shaklee akan bertanggungjawap.

3. Shaklee menetapkan Harga serata bagi proses pengeposan iaitu rm10 jika anda buat belian bawah rm600 dan jika belian rm600 ke atas pos pengeposan adalah percuma keseluruh semenanjung Malaysia dan termasuk sabah dan serawak.

4. Sekiranya pembelian and mencapai had uv (point) minima sekurang-kurangnya 150 uv bersamaan +- RM480 dalam bulan yang sama, anda layak menerima bonus sebanyak 5%. % bonus akan meningkat mengikut jumlah uv atau belian yang dibuat walaupun membeli hanya untuk makan sendiri sahaja.

Potensi Bonus Shaklee <— klik sini

5. Pemberian bonus sekiranya ada, akan dimasukkan ke akaun Anda selewat-lewatnya 15hb setiap bulan.

6. Anda layak untuk buat pemeriksaan di branch dan Hq shaklee. Antara pemeriksaan di sediakan ialah

. Skin analisis
. Bone check
. BMI / Body check
Anda baleh buat temujanji dengan pakar nutrisi shaklee dan pakar nutrisi akan bagi penerangan mengikut hasil ujian.

7. Keahlian Shaklee adalah untuk seumur hidup. Tetapi setiap tahun perlu activate keahlian dengan membeli voucher bernilai RM30 dan akan direbate semula dalam pembelian produk Shaklee. Atau buat pembelian 200uv automatik ahli renew.

8. Setiap bulan shaklee akan buat promo untuk produk. Dan anda layak membeli produk shaklee dengan harga promo yang jauh lebih jimat dari harga biasa.

9. Sekiranya berminat dan mula serius untuk berbisnes, an jdauga mempunyai peluang untuk mendapat bonus-bonus lain lagi seperti cash insentif, bonus kereta, bonus melancong dalam dan luar negara serta mengerjakan Umrah.

Kakma Hadiahkan Trip Umrah Untuk Mak

 

Sebenarnya Banyak lagi kelebihan menjadi ahli shaklee tapi kakma senaraikan dulu 9 kelebihan di atas.

Kenapa Bisnes shaklee menjadi pilhan kakma <—- klik sini

Jika anda Berminat ingin Berdaftar dengan kakma boleh hubungi kakma di talian 019 362 4134 atau klik icon di bawah.

Cara Daftar Ahli Shaklee < —- klik sini

 

 

Potensi Bonus Shaklee Diluar Jangkaan

Masa awal- awal kakma join shaklee memang tak tahu apa pasal Bonus shaklee ni. Apa yang kakma tahu hanyalah untung runcit lagipun kakma tak tahu pun masa tu shaklee ni MLM. Ini kerana kakma kenal shaklee melalui produknya jadi kakma ingat shaklee ni just jenama produk kesihatan macam dekat Farmasi tu.

Purata Pendapatan Bulanan 

PRODUK SHAKLEE

Lagi best produknya memang serasi dan berkesan pada kakma yang mana pada masa tu kakma ambil set menyusu sahklee dan pada mulanya berniat untuk share kebaikkan set menyusu ni pada kawan2 yang mempunya niat macam kakma iaitu untuk fully BF,  eh tiba2 kakma dapat bonus dan bonus pertama kakma bernilai rm76 wah bestnyakan.

Bonus Shaklee

Lagi terbaik Bonus shaklee akan di masukkan pada pertengahan bulan iaitu pada 15 haribulan terus ke dalam akaun setiap bulan bagi yang layak. Seronoklah lagi2 masa tu kakma kerja Kerajaankan seronok lah dapat bonus tengah bulan di saat2 kekeringan.

Setiap 15 haribulan bonus masuk tapi selalunya awal sehari.
Lepas kakma dah ambil tahu dan teliti mengenai bonus shaklee baru kakma tahu sebenarnya, untuk bonus tunai, ada 6 peluang bonus tunai yang kita boleh dapat. Dan paling kakma kagum sistem bayaran bonus shaklee ini telah di paternkan, maka tiada siapa boleh tiru patern bayaran bonus shaklee.

Jom kakma kongsikan dan terangkan 6 peluang bonus tersebut.

Apabila anda menjadi salah seorang ahli Shaklee, anda berpeluang untuk membina perniagaan anda. Anda berpeluang untuk mendapat bonus tunai berikut:

1- Untung Runcit 

Bonus ni kita dapat bila kita jual harga runcit. Kalau kita jual harga ahli memang tak dapatlah. Apatah lagi menganiaya diri sendiri dan juga pengedar Shaklee yang lain dengan menjual di bawah harga ahli. Haram tau. Dahlah nak kasi anak-anak makan.

2- Bonus Peribadi

Bonus peribadi kasar – Shaklee akan bayar berdasarkan jualan peribadi yang kita buat setiap bulan. Lagi banyak kita jual, lagi banyak bonus peribadi yang kita dapat, jadi kalau nak bonus banyak kenalah usaha lebih.

Bonus peribadi bersih – Sekiranya anda ada ramai anak buah/ downline yang berjaya melakukan jualan, Shaklee juga akan membayar anda bonus peribadi bersih ini.

– Bonus ni istimewa sikit, sebab Shaklee bayar di atas usaha kita membantu, coaching, mentoring anak buah sehingga mereka berjaya membuat jualan mereka. 100% tak usik bonus anak buah. Semua dari Shaklee.So selagi anak buah kita belum berjaya membuat jualan kita tidak akan dapat bonus darinya.Ini adilnya kita kena berjaya sama2.
Antara Bonus Leader Shaklee dalam Group Kakma OMSgroup

Anda nak Bonus macam ni jugak? jom sertai kami

3- Bonus Kepimpinan

– Bonus yang paling besar di dalam Shaklee sebenarnya ialah daripada bonus kepimpinan. Bonus kepimpinan ni berdasarkan keupayaan kita sebagai seorang leader di dalam Shaklee
– Maksudnya, lebih ramai anak buah yang kita bantu menjadi seorang leader, lagi banyaklah bonus kepimpinan.
– Jadi jangan fikir nak berjaya sorang2 bantu lah anak2 buah kita untuk berjaya sama2 dan rasa bonus shaklee besar jugak.

4- Bonus Insentif Khas

– Bonus insentif khas ni diberikan kepada pengedar Shaklee yang sudah mencapai rank tertentu. Contohnya, kalau dah jadi Coordinator dan ke atas, Shaklee akan kasi tambahan bonus.

5- Bonus Kereta

-Bonus ini kita akan dapat bila kita dah cukup syarat yang ditetapkan. Yang bestnya  kita bukan dapat sebiji kereta BMW atau Merc. Tapi kita akan dapat replika kunci semasa National conference sebagai simbolik.

– Shaklee bagi duit tunai dan terpulang pada kita nak beli kereta apa. Nak simpan duit pun boleh, nak buat deposit rumah pun boleh. Nak masukkan semua ke dalam akaun mak ayah pun boleh. Atau nak pergi melancong n bercuti pun boleh.Tiada siapa pun yang marah. Selalunya minima car bonus shaklee bagi adalah rm500 dan tiada hak maksimun banyak sale kita buat banyak lah bonus Car kita dapat.
Kakma bersama anak buah yang sama2 dapat kunci ketata sebagai simbolik kami dah layak dapat bonus kereta

6- Bonus Insentif Berkala

– Shaklee akan selalu tawaran bonus insentif ni. Setiap program insentif ni berlainan. Tak sama setiap program, dan ada jangkamasa tertentu. So, kena usaha sungguh-sungguh untuk grab. Kalau tak grab rugilah.
– setiap cycle juga shaklee akan bagi award dalam bentuk cash iaitu superstar award.
Ini contoh super star Award yang di tawarkan pada tahun 2014.
Kakma ingat lagi kakma dapat bonus insentif sebab naik rank key coordinator bernilai RM3400. Seronok sangat dapat Bonus tambahan, macam kita kerja kerajaan dapat bonus hari raya rm500 suka sangat kan?.
Banyakkan peluang bonus yang kita akan dapat kalau kita buat betul2.
Walaupun Shaklee ni adalah MLM tapi cara pembahagian bonus adalah sangat adil. Siapa malas, memang tak dapat apa, walaupun kita sebagai upline. Siapa rajin berusaha dia akan dapat lebih.
Bonus Intensive TRIP
Sejak kakma Join shaklee 2012 sudah 5 kali kakma Layak Join Trip Shaklee
2014 – ke US California dan San Francisco
2015 – Umrah Abu Dhabi (Hadiahkan Mak Kakma)
2016 – Trip Ke langkawi
2017 – Trip Jepun
2018 – Trip Mediteranium Cruise berlayar ke 3 negara SPAIN , FRANCE dan Italy.
Sistem Adil
Dalam Shaklee juga, tiada istilah siapa masuk dulu nanti dia paling kaya. Isk, ini bukan skim piramid atau skim cepat kaya. Yang sebetulnya, siapa usaha lebih banyak, dialah kaya. Walau dia baru join beberapa bulan dan kalau yang join dah 4 tahun tapi tak buat apa2 memang tak akan dapat apa2. Dan, paling best, tak payah nak bergolok gadai memulakan bisnes ni. Tak payah nak buat loan sampai berpuluh-puluh ribu.
Jujurnya  ramai pengedar Shaklee yang masih setia dengan bisnes ni sebab jatuh cinta dengan produk termasuklah kakma senang hati nak jual produk yang baik, halal dan selamat.Lagipun kakma sendiri dah rasai keberkesananya.
Nak join ahli shaklee dan buat bisness serta jana pendapatan dengn shaklee jom join Group kakma
Anda akan diajar dan di guide dari Zero apa yang penting semangat, usaha dan tidak  putus asa.
Hubungi kakma 0193624134
Anda boleh isi form di bawah saya akan hubungi anda dengan segera