Kenapa Bisnes Shaklee Jadi Pilihan Kakma

Nak tahu tak kenapa Bisnes Shaklee jadi pilihan Kakma? Sejujurnya Bisnes Shaklee bukan lah bisnes pertama yang kakma buat, memang dari kecil kakma minat berniaga sejak sek rendah dah pandai berniaga tolong  makcik jual kacang, maruku , gula melaka kat sekolah semua tu makcik buat sendiri.

Bila dah besar dah habis belajar kakma masih buat macam bisnes, bisnes MLM pun pernah terkena kesian masa tu tengah struggle kumpul duit nak kawin, konon kawan datang niat nak tolong habis melayan duit simpanan nak kawin join satu MLM tu dapat barang terus kawan tu lesap janji nak tolong. Sejak tu anti betul dengan MLM.

Tapi sejak kenal bisnes shaklee kakma mula faham MLM tak salah yang salah orang yang salah guna konsep MLM.

Apa itu Shaklee

Shaklee Produk Malaysia adalah sebuah syarikat jualan langsung terkemuka yang beroperasi sejak 1995 dan menawarkan pelbagai pemakanan suplemen yang berkualiti tinggi, penjagaan rumah serta produk penjagaan diri yang di jamin SELAMAT, SEMULAJADI , BERKESAN.

Pada mulanya kakma kenal shaklee dengan produknya, melalui kawan, kawan kakma tak ada pun cerita shaklee ni MLM kalau tak mesti kakma tak dekat dengan shaklee . Tapi lepas kakma dah makan produk shaklee dah rasai keberkesanan produk kakma jatuh cinta dan mula share dengan kawan2 kebaikkan produk shaklee. Baru kakma tahu shaklee ni MLM tapi lain sangat dengan yang kakma pernah join, upline tk pernah paksa kakma melabur beribu2 ringgit permulaan hanya bayar rm65 terus layak jadi ahli dan beli produk dengan harga ahli tak kisah berapa rm beli produk harga ahli tetap sama.

Sebab Buat Bisnes Shaklee

kakma nak kongsikan sebab kenapa kakma buat bisnes shaklee dan masih setia sampai sekarang .

Produk Shaklee

Shaklee mempunyai pengalaman yang berdekad dalam penghasilan suplemen dan mempunyai piawaian yang tertinggi.
Di mana setiap produk shaklee yang dihasilkan adalah dari beribu kajian dan penyelidikan serta ujian klinikal , setiap sumber yang di ambil pun sangat di teliti di mana produk shaklee bukan sekadar organik tetapi Melangkaui organik. Sebab tu shaklee berani jamin produknya SEMULAJADI, SELAMAT, BERKESAN.

Shaklee melaburkan $300 juta dalam kajian klinikal, penyelidikan dan pembangunan.

Shaklee menyaring 350 bahan cemar, racun serangga dan bendasing untuk setiap bahan botani baru.

Shaklee melakukan lebih daripada 100,000 ujian kualiti setiap tahun bagi memastikan produknya adalah selamat digunakan.

Produk shaklee juga dibuktikan oleh pakar di mana mempunyai lebih daripada 100 kertas saintifik dan 90 daripadanya telah diteebitkan dalam terbitan penilaian sejawat. Boleh rujuk di Sini http://healthresource.shaklee.com

Produk shaklee sudah lebih dari 100 tahun yang mana produk pertama shaklee adalah Vitalized minerals yang mana sekarang di kenali sebagai Vitelea iron formula. Diciptakan pada tahun 1915 oleh Dr. Forrest C. Shaklee.

Setiap Suplemen shaklee di jamin Halal oleh jakim dan juga lulus KKM.

Produk shaklee di amalkan oleh mereka mereka yang hebat antara contohnya produk shaklee di ambil oleh angkasawan dalam setiap misi NASA. Menariknya NASA yang pilih Shaklee sediakan minuman khas dan vitamin untuk angkasawan.

Pada tahun 1983 pendaki gunung Averest warga amerika yang pertama mengamalkan suplemen shaklee dan beliau berjaya sampai ke puncak tanpa oksigen tambahan.

Shaklee merupakan satu satunya syarikat vitamin di dunia yang ada Landmark study bagi membuktikan di mana produk Shaklee Selamat di makan dalam jangka masa lama. Institusi penyelidikan yang terkenal telah mengetuai study ini iaitu University of California, Berkeley. Orang yang bertanggungjawab mengetuai study ini ialah Dr. Gladys Block iaitu professor Epidemiology & Public Health Nutrition di University of California, Berkeley dan merupakan top epidemiologists di USA.

Ini adalah hasil Landmark Study tersebut

BIRU : Individu yang tidak mengambil sebarang supplement
MERAH : Individu yang mengambil supplement jenama lain.
HIJAU : Individu yang mengamalkan supplement Shaklee.

Ini lah antara sebab kenapa kakma pilih bisnes shaklee, ini kerana shaklee mempunyai produk yang terbaik dan yang seronoknya kita tak perlu pening pening fikir pasal produk kerana shaklee dan buat semua. Tugas kita sebagai pengedar hanya kongsikan dan menjual.

Jadi kakma nak bagi saranan jika anda ingin buat bisnes pastikan produk yang anda akan jual memang produk yang terbaik dan tidak memudaratkan orang lain ini kerana kita sebagai umat islam nak cari rezeki yang berkat kan.

Inilah antara salah satu sebab kenapa kakma pilih bisnes shaklee, ada banyak lagi sebab lain nanti kakma kongsi dalam penulisan seterusnya. Bagi kakma, kakma cukup gembiran boleh berkongsi produk yang sangat bagus ini dengan anda semua ini kerana kakma sendiri sudah mengamalkannya lebih dari 7 tahun dan sudah ramai yang kakma bantu dan mendapat kesihatan setelah mengamalkan produk shaklee.

Jika anda tercari cari produk terbaik untuk bisnes ini lah jawapannya.

Nak buat bisness serta jana pendapatan dengan shaklee jom join Group kakma.


Anda akan diajar dan di guide dari Zero apa yang penting semangat, usaha dan tidak putus asa.
Hubungi kakma 0193624134.

Cara nak daftar shaklee 

Baca Potensi Bonus Shaklee