CARA MERENCATKAN SEL KANSER DAN MERAWAT KANSER PAYUDARA DARIPADA BERULANG DENGAN RESVERATROL

Cara merencatkan sel Kanser? ada ke caranya? ya ada mengikut kajian RESVERATROL terbukti boleh merencatkan sel kanser dan merawat kanser daripada berulang.

 Testimoni

Kakma ingin kongsikan kisah seorang pesakit kanser yang telah disahkan mengidap kanser payudara. Selepas beliau habis buat kimoterapi, beliau telah mengamalkan secara konsisten nutriferon, vitalea , vitamin C dan juga Ostematrik. Beliau juga telah ambil vivix dlm masa 6 bln sebelum checkup seterusnya.
Semasa checkup seterusnya keputusan darah beliau sangat bagus lalu beliau bertanya doktor adakah ubat untuk merawat penyakitnya?

Apa kata Doktor?

Doktor beritahu tidak ada tetapi, mereka sekarang sedang buat kajian satu substance yang dipercayai mampu merawat kanser payudara dan mengelak kanser itu berulang lagi. Mereka memperuntukkan geran 1 juta dolar untuk kajian mereka itu. Substance yang tengah mereka kaji adalah resveratrol.
Selepas mendengar penjelasan doktor beliau pun terangkan kepada doktor tu yang mana sekarang beliau memang ambil Vivix yang mana di dalam vivix terkandung Resveratrol . Doktor memang terkejut sebab beliau adalah orang pertama yg berjaya membuktikan keberkesanan resveratrol ni dalam kajian mereka tu.
Ini kerana hasil checkup darah beliau sangat bagus yang mana sel kanser tidak merebak.
 
 
Anda boleh tengok gambar di atas yang mana 4 kajian tentang kesan resveratrol yang telah merencatkan 4 jenis sel kanser iaitu kanserpayudara, kanserkolon, kanserprostat dan Lungcancer.Ini membuktikan yang revesrotrol sangat berjaya menghalang serta merencatkan sel kanser daripada merebak.
 

Kandungan REVESRATROL di dalam Vivix

Ini membuktikan produk vivix bukan sekadar testimoni tapi dibuktikan oleh kajian saintifik dan revesratrol dalam vivix adalah paling tinggi berbanding produk lain.
Dan shaklee sentiasa jamin produknya SEMULAJADI SELAMAT & BERKESAN…
 
 

Lihat lah bagaimana bekas pengidap kanser ini survive. anda mungkin terkejut tengok perubahan beliau.


Jika anda atau saudara anda telah di sahkan pengidap kanser jangan berputus asa kerana setiap penyakit ada penawarnya dan kakma sangat syorkan Vivix shaklee ini.

Jika anda ingin dapatkan produk ini boleh hubungi kakma , klik sini utk whatsapp http://kakmashaklee.wasap.my/

SHAKLEE Independent Distributor
Maisarah (ID 887111)
No Tel: 019-3624134
Email: kmshop143@gmail.com
COD area: kg padang balang, sentul , bandar baru sentul ,dato senu , jalan gombak , setapak ,gombak setia.