Shaklee Stokis Pengedar Ejen Ahli Shaklee

Anda sedang mencari stokis , pengedar atau ejen shaklee bagi mendapatkan produk shaklee tetapi sukar? Tak tahu nak hubungi siapa? Risau dengan Khidmat Nasihat tidak sahih? Kakma kongsikan senarai Shaklee Stokis, Pengedar, Ejen Shaklee yang berpengalaman yang akan membantu anda:

Kami dari OMSgroup yang sudah berpengalaman lebih 6 tahun sebagai pengedar , ejen dan ahli shaklee yang sah dan aktif di kawasan kami.

KakMa Founder OMSGroup (SHAKLEE BUSINESS LEADER): 0193624134 (COD di seluruh Sentul, Gombak, Setapak, Wangsa Maju, Keramat, Batu caves, Selayang, Bukit Antarabangsa, Rawang, Kuala Lumpur, Ampang, Setiawangsa)

Khadijah ( Shaklee Business Leader) 0138369536 -COD Bintulu , Sarawak, Semporna Sabah

Farah Qurratun ( Shaklee Business Leader ) 016-4140985 COD : IPOH, MERU, CHEPOR,KLEBANG, TG RAMBUTAN, TAMBUN, MANJOI, SIMPANG PULAI

Kak enan ( shaklee business leader ) 01120757343 -COD Kangar, Beseri, kuala Perlis, padang Besar dan seluruh negeri perlis

Tinie Badri ( Shaklee Business Leader) 0122812952 – Tg Malim, UPSI, Proton City, Behrang.

KakEqin (Shaklee Business Leader) 017-5553865 – Batu Pahat, Parit Raja,  Sri Gading,  Ayer Hitam
Yong ( Shaklee Business Leader) 0182589684 – Ukay Perdana, Bukit Antarabangsa,  Keramat, Setapak,  Wangsa Maju, Ulu kelang
Ziela Razali Shaklee Bussines Leader 6017-4908995 COD PULAU LANGKAWI,KEDAH – Kuah, Air Hangat, Padang Matsirat.
Anis ( Shaklee Business Leader) 0193132413 – gombak, batu caves, tmn sri gombak, UIA gombak
Fadzilah  ( Shaklee Business Leader) 0179351615 Machang, Tanah Merah, Kuala Krai, Kok Lanas, Pasir Puteh
Dr. Najihah Abdul Mutalib ( Shaklee Business Leader) 0134517098 – Gong Badak, Kuala Terengganu
Kak CT ( Shaklee Business Leader) 0195146495 – Bt Gajah, Gopeng, Tronoh, UTP, UiTM Seri Iskandar, Seri Iskandar, Parit, Bota
Asiah Anuar ( Shaklee Business Leader) 0198855676 – Bintulu , Sarawak.

PENGEDAR VIVIX SHAKLEE SENTUL

Pengedar Vivix Shaklee sentul. anda nak dapatkan Vivix shaklee? Berada area sentul kuala lumpur?

Dapatkan vivix shaklee daripada saya. Saya merupakan pengedar Vivix shaklee sentul hubungi saya Maisarah 0193624134

  • pengedar vivix shaklee sentul

Saya sudah 6 tahun menjadi pengedar Vivix Shaklee Sentul. Anda boleh dapatkan vivix shaklee secara COD dengan saya. Saya sentiasa ada Ready stok.

Saya akan hantar terus ke tempat anda.Saya akan consult anda cara betul untuk amalkan vivix shaklee mengikut keperluan dan masalah anda.

Jika anda berada luar Kuala Lumpur saya boleh juga hantar mengunakan perkhidmatan Poslaju.

Jika anda ingin dapatkan vivix shaklee murah anda boleh terus mendaftar dengan saya. Dengan menjadi ahli anda terus layak membeli semua produk shaklee dengan harga tak perlu lagi survey harga dan lagi seronok anda akan layak dapat bonus walau hanya untuk makan sendiri.

Agen Vivix Shaklee Sentul ,

Stokis Vivix Shaklee Sentul,
Vivix Shaklee COD Sentul,
Stokis Shaklee Sentul,
Agen Shaklee Sentul,
Ejen Shaklee Sentul,

Hubungi saya pengedar vivix shaklee sentul di talian 0193624134.

 

PENGEDAR SHAKLEE SENTUL KUALA LUMPUR

Mencari produk shaklee dan pengedar shaklee sentul kuala lumpur dan gombak selangor?Dapatkan dari kakma call or whatsapp 0193624134 ini kerana kakma merupakan pengedar shaklee sentul kuala lumpur dan gombak selangor.

pengedar shaklee sentul

Jika anda dapatkan produk shaklee dari Kakma…Kakma akan guide anda cara makan yang betul mengikut keperluan anda.Konsultansi berterusan secara percuma bila2 masa saja anda perlukan dan sentiasa ada ready Stok.

stokis shaklee sentul

Kakma sendiri merupakan pengguna shaklee sejak 2011 sehingga sekarang dan amalkan semua produk shaklee,bukan hanya diri sendiri malah semua ahli keluarga kakma sudah amalkan shaklee.
Follow kisah kakma

kakma dan gastrik

kakma dan HB LOW

Kakma Bersalin anak ke 3

Kakma dan percutian ke Jepun

Jika anda ingin menjadi ahli shaklee dan ingin jadikan shaklee sebagai bisness kakma boleh bantu anda ini kerana kakma merupakan bisness mentor yang serius sejak 2012 dan sekarang sudah berada di rank key coordinator iaitu 2 tangga teratas sebelum tangga tertinggi dalam shaklee.

Potensi bonus shaklee
POTENSI BONUS SHAKLEE SEBULAN MENGIKUT RANK

Kakma merupakan founder kepada OMS group yang mana telah melahirkan lebih 30 org leader yang berjaya dapat bonus 4 angka sebulan. Anda mungkin salah seorang leader kakma. Dalam bisness shaklee tak perlu modal beribu hanya perlu daftar ahli dan perlukan usaha, kesungguhan dan semangat tidak putus asa. Jika anda follow semua guide in sya Allah anda juga akan berjaya.

Sejak kakma mula serius dalam shaklee kakma telah dapatkan semua 3C yang shaklee sediakan buah SID iaitu Cash , Car , dan Convention.
CASH merupakan bonus yang diterima setiap bulan hasil dari jualan.
CAR bonus yang shaklee bagi selepas kita penuhi syarat.yang bestnya shaklee tak bagi kereta sebiji tapi shaklee bagi dalam bentuk Duit yang mana ia adalah unlimited byk kita usaha byk lah nilai bonus kereta yang kita dapat selalunya paling sikit bonus kereta ialah rm550 dan paling byk pernah sid dapat ialah 5 angka utk bonus kereta sahaja.
CONVENTION ialah percutian 5 bintang yang shaklee sediakan utk SID yang layak ada 3 jenis iaitu Luar negara, Dalam negara dan Umrah ziarah.
Alhamdulillah sejak kakma serius buat bisness kakma dah berjaya ;
2014 – trip ke Amerika syarikat
2015 – Umrah ziarah Dubai dan Abu dhabi
2016 -Trip Langkawi
2017 – Trip Ke Jepun

 

Bagi anda yang suka travel memang sesuai bisness shaklee ni dan dapatkan trip shaklee yang sangat mewah terutamanya makanan.

Jika anda tidak berminat untuk buat bisness jangan risau anda juga boleh join ahli shaklee untuk makan sendiri yang mana anda boleh beli produk shaklee dengan harga yang lebih murah iaitu harga ahli dan dapatkan kelebihan yang shaklee offer berbeza setiap bulan kepada ahli shaklee (SID).
Jika anda jadi ahli anda dapat jimat 15%- 20% harga produk dari harga biasa.Jangan risau jika anda mendaftar di bawah kakma..kakma akan guide anda dan bantu anda terutamanya dari segi stok tak kisah anda berada sekitar sentul or seluruh malaysia kakma akan pos kepada anda.

Mencari pengedar shaklee sentul kuala Lumpur dan gombak selangor? Hubungi kakma sekarang.
untuk Pertanyaan,Tempahan dan Temujanji
Call/ Whatsapp : 019 3624134
Email : Kmshop143@gmail.com
FB : Mai Md saupi

PENGEDAR SHAKLEE BERDEKATAN ANDA

JIka anda ingin dapatkan produk shaklee sekitar kawasan anda, anda boleh lah hubungi pengedar shaklee di bawah. saya senaraikan semua pengedar shaklee berdekatan anda, anda boleh lah pilih yang paling hampir dengan anda.

Mereka semua adalah sid yang sah di bawah group OMS yang mana group OMS adalah sebahagian daripada group shaklee terbesar di malaysia.

KUALA LUMPUR

1. Maisarah – sentul/setapak/gombak – 0193624134 

2. Mimie – Setapak/Jalan Semarak/ Jalan sultan yahya petra/ setiawangsa/jelatek/au keramat/wangsamaju/sri rampai/desa rejang (0173384474)

3. Noor Amanie : Damansara, Bandar Sri Damansara (0122570456)

4. Raihan – Cheras,ampang,sri rampai(019-2571017)

5. Suhaida-Sentul, Subang Jaya (013-6192597)

6. Noorlina – Area KL,Desa Pandan,Ampang,Wangsa Maju, Bandar Baru Selatan (01121999959)

7. Aida Azwani – Mutiara Damansara , Sg. Penhcala , TTDI – 0122787972

8. Siti Zaleha – UTMKL  jalan sultan yahya petra, keramat – 0183513026

9. Suhaila – Bandar Tasik Selatan Bandar Tun Razak, HUKM, Kem SG Besi & UPNM – 0126929792

 PUTRAJAYA

1. Yahzam – seluruh Putrajaya – 0199024714

SELANGOR

1.  Yong -Ukay Perdana/Keramat/Setiawangsa/Melawati-0182589684    

2. Anis Suziana – Gombak, Batu Caves, Maju Junction KL –0193132413

3. Asfa Norain-Sungai Buloh / UITM Sungai Buloh / Paya Jaras / Bukit Rahman Putra / Kuang /Damansara Damai / Subang-012.933.4070

4. Siti Laila – Rawang / Bukit Beruntung / Rasa / Serendah / Shah Alam 013-6923289 

5. Azreen – kota damansara / subang / sg.buloh / kepong / sri damansara (0199323962)

6.Dayang Norainna- semenyih/bangi/kajang – 011-33399773 

7. Nurhamizah bt borhan –USJ,Shah alam,SS – 0122564211

8. Natrah – Puchong/Putra Heights – 0192761246

PENANG

1. Nurhafizah zamri – seberang jaya , uitm penang .- 0164459690

2.  Siti Zubaida – permatang pasir , permatang Pauh – 0123862795

KEDAH

1. Siti Rugayah Othman –  Sungai  Petani/kulim (012-6856177) 

2. Ziela Razali – Pulau Langkawi – 0174908995 

3. Nurhafizah zamri – seluruh kulim,lunas, sg ular,karangan. – 0164459690 

4. Nor Fadzilah – Baling, Kuala ketil, pengkalan hulu , sik – 0124956296

PERAK

1. Farah Qurratun – Ipoh / Batu Gajah / Chemor / Selama / Kuala Kangsar 016-4140985 

2. Siti NorAini Sheikh Abdullah – Bt Gajah / Seri Iskandar / Tronoh / Bota / Parit (019 514 6495)

3. Rozila Ramli (012-6203284) – Ayer Tawar/Sitiawan/manjung/Lumut

4. Wana Mohd Tahir (0109749611) –Manjung/Sitiawan/Lekir

5. Tinie Badri (012-2812952) – Tg Malim/ UPSI/Behrang/ Slim River

6. DILAH (0194704339) –Gopeng,Batu Gajah,Kampar,unitar kampar,simpang pulai. 

7.Saadiah Arbain- Teluk Intan, Bagan Datoh, Kg Gajah, Manjung, Sabak Bernam, Sg Besar

 8. Natalia Nofan – ipoh , seluruh sekitar Meru ipoh – 011-3789 6250

PERLIS

1. Hartini zulaikha- seluruh negeri perlis – ( 01120757343)

 

PAHANG

1. Nurul – kuantan (0173704725) 

2. Norshahidah Saffana -pekan dan kuantan – (0199311764) 

3. Wan Harishah- Kuantan/kotasas/ bkt goh/ bkt kuantan/ bkt sagu/ kg padang/ taman impian- 0139699019

4. Siti Rosyidah – Kuantan – 0199820265

KELANTAN

1. Fadzilah Ismail – Machang, Tanah Merah, Kuala Krai, Kok Lanas– 0179351615

2. Mohamad Isa Shafii – Gua Musang, Merapoh ( 0195583692 )

3.Noraziah Mohd Arifin –Pasir Mas,Tumpat,Kota Bharu – 019-9705060

TERENGGANU

1. Nor Silawati bt Ngah – tepoh/kuala nerus/bukit besi/dungun (0173820832)

2. Najihah Abdul Mutalib – Gong Badak, Kuala Terengganu (016-8867098 / 013-4517098)

3. Dayanie – kemaman/kijal/kemasik/paka/chendor/cherating – 014 6542576

4. Noor Afzan (Achik MN) – Kuala terengganu/kemaman – 0139692936

JOHOR

1. Yana Azlan : Bakar Batu / Permas / Sentosa / UTM (012-3125638)

2.  Atikah khalid : bandar tenggara, kulai, kota tinggi, kluang (0127390499)

3. Fitriyatul Asyiqin : Parit Raja,Ayer Hitam,UTHM Johor,Sri Gading, Batu Pahat – (018-466 4214-/017-466 4346)

4. Azalin  ( skudai,  pulai,  tampoi,  utm) – 018-7765447

5. Nur Aienn (pasir gudang,masai, tanjung langsat, seri alam, taman rinting, taman molek) 013-9777917

MELAKA

1. Anna(seluruh melaka) – (012-6380735)

 

N. Sembilan

1. Nurul Izarti (zati) -Seremban/Seremban 2/Seremban 3/ Senawang/ Port Dickson (0139072256)

SABAH

1. Khadijah – Semporna (013-8369536)

 

SARAWAK

1. Zainah- Bintulu (019-2598492)

2. Asiah – Bintulu (019-8855676)

PENGEDAR SHAKLEE AKTIF DI BENTONG PAHANG

Anda mencari pengedar shaklee aktif di Bentong pahang? Nak dapatkan produk shaklee secara COD di bentong Pahang? Kakma kenalkan pengedar shaklee aktif di Bentong Pahang iaitu Puan Nadia. Anda boleh dapatkan produk Shaklee dengan PN. Nadia.
Shaklee bentong

Macam mana nak dapatkan produk shaklee secara COD di Bentong?

Cuma hubungi  Nadia, and boleh berjumpa di bandar Bentong atau  Nadia hantar terus ke rumah anda atau anda sendiri boleh datang ke rumah Nadia, senang kan? 
Tak perlu pos bagai yang mengambil masa berhari-hari. Hari ni order, hari ini juga terus boleh dapat, ready stok =) InsyaAllah
 
Nadia pasti ramai pengguna shaklee di kawasan Bentong, jadi anda hanya perlu mencari Nadia kerana Nadia adalah pengedar sah SHAKLEE di kawasan Bentong, Pahang dan kawasan sekitarnya.
 
Lain2 kawasan pon boleh juga dapatkan shaklee dari Nadia sebab Nadia akan menggunakan khidmat Pos Laju atau pihak Shaklee sendiri yang akan poskan menggunakan GDEX atau CityLink.
 
Bagi mereka yang membuat pembelian dengan Nadia, insyaAllah akan di guide sehabis baik hingga berjaya untuk menyelesaikan masalah. Untuk setiap pembelian produk, jadual pengambilan, tips, resepi akan diberikan secara percuma dan exclusive.
COD : Bilut, Mempaga, Lebu, Desa Damai, Kuala Repas, Sekitar Bandar Bentong, Ketari, Benus dan Gemeti
 
Untuk dapatkan produk atau info mengenai shaklee boleh hubungi Nadia.
Pengedar Shaklee Bentong
 
Id : 961849
 
Whatapps/SMS/Call : 013 3934946
 
Facebook : NaDia ShazwAni
 
Page : Info Kesihatan Sekeluarga
 
Blog : DuniaUmmiNadia ~ Inilah kehidupanku
IG : cikgu.nadiashazwani

PENGEDAR SHAKLEE AKTIF AREA DAMANSARA DAN SRI DAMANSARA

Anda mencari pengedar shaklee aktif area Damansara dan sri Damansara? Anda bolehlah dapatkan produk shaklee dengan Amanie, ini kerana Amanie adalah pengedar shaklee aktif area Damansara dan sri Damansara.  Untuk COD Amanie terhad di kawasan Bandar Sri Damansara, Kepong dan Sg. Buloh sahaja. Untuk self pick-up pula boleh diambil sama ada dirumah Amanie sendiri atau di studio printing husband di area Bandar Sri Damansara.
Lain2 kawasan pon boleh juga dapatkan shaklee dari Amanie sebab kami menggunakan khidmat Pos Laju atau pihak shaklee sendiri yang akan poskan menggunakan GDEX atau CityLink.
Bagi mereka yang membuat pembelian dengan amanie, insyaAllah amanie akan guide sehabis baik hingga berjaya untuk menyelesaikan masalah customers. Untuk setiap pembelian ESP pula amanie akan sertakan sekali resepi2 yang boleh dibuat dengan ESP untuk memberikan rasa dan selera yang berbeza untuk menikmatinya. Jadi dalam banyak2 resepi tu insyaAllah akan ada yang rasa sedaaappp sangat ikut selera masing2. Untung kan. Hanya dengan pembelian produk, jadual pengambilan, tips, resepi akan diberikan secara percuma dan exclusive.
Untuk dapatkan produk atau info mengenai shaklee boleh hubungi Amanie
Pengedar shaklee Damansara
ID 1003214
FB Noor Amanie
Ig amaniehassan
Blog akudanvita.blogspot.com
HP 0122570456

PENGEDAR SHAKLEE AKTIF DI BINTULU SERAWAK

Anda mencari pengedar shaklee aktif di bintulu serawak?
Kakma kenalkan Tum yang merupakan pengedar Shaklee aktif di kawasan Bintulu Sarawak. Tum menjalankan khidmat COD ke sekitar bandar Bintulu dan kawasan sekitarnya. Pengeposan juga dilakukan melalui perkhidmatan bas dan Pos Malaysia.
Jika anda tercari-cari Pengedar Shaklee aktif di kawasan Bintulu, anda bolehlah berhubung dengan Tum melalui whatsApp atau sms ke no 013-8342092. InsyaAllah stok vitamin dan produk Shaklee lain sentiasa tersedia untuk anda.
Shaklee adalah produk suplimen yang telah lama berada di pasaran dunia dan Malaysia. Vitalea Shaklee merupakan produk multivitamin pertama di dunia yang berusia lebih 100 tahun. Shaklee adalah produk yang disahkan HALAL, SELAMAT, BERKESAN DAN MESRA ALAM.
Jika anda ingin membeli atau ingin menyertai kami menjalankan bisnees Shaklee, segeralah berhubung dengan Tum, Pengedar Shaklee Aktif di kawasan Bintulu Sarawak dan juga seluruh Malaysia.

PENGEDAR SHAKLEE UKAY PERDANA DAN BUKIT ANTARABANGSA

Kakma nak kenalkan Yong , beliau merupakan pengedar shaklee Ukay Perdana, Bukit  Antarababgsa, Sg.Sering dan sekitar Keramat, Wangsa Maju dan Melawati.


Jika anda ingin mendapatkan vitamin shaklee anda boleh dapatkan nya daripada Yong secara COD boleh hubungi beliau dan Yong akan konsult anda secara direct.
 
In sya Allah ready stok sentiasa ada dengan Yong bila anda memerlukan.
.
Bagi yang jauh pula,Yong menggunakan khidmat abg posmen tuk menghantar barang di pintu rumah anda.hehe
 
Segala pertanyaan boleh la hubungi Yong,011.21307497 offer menanti anda.
Gerenti harga puas hati!
 
Yong pengedar shaklee ukay perdana, bukit antarabangsa dan sekitar keramat.
Pertanyaan,Tempahan dan Temujanji
Call/ Whatsapp : 
011.21307.7497
Email : yonghafieza86@gmail.com
FB : yong hafieza
Ig: yong hafieza

PENGEDAR SHAKLEE SENTUL DAN KUALA LUMPUR PALING AKTIF

Mencari pengedar shaklee sentul dan kuala Lumpur? Ya kakma lah orangnya ini kerana kakma merupakan pengedar shaklee sentul dan kuala Lumpur yang sangat aktif sejak 2012. Hubungi kakma di talian 0193624134 untuk mendapatak vitamin shaklee secara COD dan konsultansi yang terbaik mengikut keperluan anda. kakma secara terus COD ke tempat anda.

Anda tetapkan masa dan tempat

Stok Vitamin insya Allah sentiasa ada dengan kakma.

 

Pengedar shaklee sentul dan Kuala Lumpur pilihan Anda

Kakma akan cuba pergi ke tempat anda tak kira anda berada di Area Sentul , kg padang balang,  setapak , wangsa maju atau sekitar Kuala lumpur anda hanya perlu hubungi kakma untuk temujanji.
Hubungi kakma jangan segan-segan. Kakma pengedar shaklee sentul yang sangat dipercayai dan komited.

Whatapps/SMS/Call : 019 3624134
Facebook: mai md saupi
IG: kakma_kedaivitamin

 

PENGEDAR SHAKLEE IPOH PERAK PALING AKTIF

Farah adalah pengedar shaklee ipoh perak yang aktif COD di ipoh perak. Pengedar shaklee ipoh anda ini adalah pengguna tegar produk shaklee sejak tahun 2013 lagi. Bermula dengan membeli set sakit lutut untuk suami tersayang , Farah tidak menyangka shaklee kini adalah sumber pendapatan kedua beliau dan keluarga.

 

 
Farah juga berikhtiar untuk hamil dengan set ikhtiar hamil shaklee dan alhamdulilah selepas setahun sebulan kakfarah berjaya hamil selepas konsisten dengan set ikhtiar hamil. Kemudian beliau meneruskan pengambilan set hamil dan set berpantang shaklee. Alhamdulilah shaklee sudah sebati dengan keluarga beliau.
 
Sebagai pengedar shaklee ipoh yang aktif cod di ipoh, Farah bukan hanya menjual tetapi beliau sudah merasai sendiri keberkesanan produk-produk shaklee ini. Alhamdulilah sehingga sekarang, Farah dan keluarga sangat serasi dengan produk-produk shaklee. Jesteru itu kakfarah sangat teruja untuk berkongsi dengan anda semua tentang kebaikan produk shaklee yang telah menambah baik kan taraf kesihatan kakfarah sekeluarga.
 
Bagi anda yang berada di sekitar ipoh terutamanya , meru , chemor boleh hubungi Farah jika anda ingin mendapatkan produk-produk shaklee terus secara cash on delivery (cod). Perkhidmatan ini adalah percuma dan tiada sebarang caj. 
 
Farah hanya akan berikan konsultasi secara percuma kepada anda yang membeli dengan beliau sahaja dan konsultasi ini adalah eksclusif kepada anda yang membeli dengan beliau sahaja.