Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee Yang Perlu Anda Tahu

Mungkin ramai yang masih belum tahu apa kelebihan menjadi ahli shaklee. Ini kerana jika anda tahu apa kelebihan menjadi Ahli Shaklee sudah tentu jika anda memang mengamalkan vitamin shaklee sudah pasti anda memilih untuk mendaftar menjadi ahli shaklee.

Jadi hari ini kakma ingin kongsikan kelebihan menjadi ahli shaklee apabila anda  mendaftar ahli shaklee dengan kakma.

 

9 Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

1. Anda layak membeli produk Shaklee dengan harga ahli di mana potongan harga antara 15-25%.

2. Anda layak membeli sendiri secara online di web khas untuk pengedar Shaklee. https://www.shaklee2u.com.my/mbst_en/mblogin.php (Masuk sistem dgn id dan password yg shaklee SMS semasa daftar ahli). Berita baik jika anda membeli secara online anda akan jaminan produk yang di pos oleh shaklee jika berlaku sebarang masalah shaklee akan bertanggungjawap.

3. Shaklee menetapkan Harga serata bagi proses pengeposan iaitu rm10 jika anda buat belian bawah rm600 dan jika belian rm600 ke atas pos pengeposan adalah percuma keseluruh semenanjung Malaysia dan termasuk sabah dan serawak.

4. Sekiranya pembelian and mencapai had uv (point) minima sekurang-kurangnya 150 uv bersamaan +- RM480 dalam bulan yang sama, anda layak menerima bonus sebanyak 5%. % bonus akan meningkat mengikut jumlah uv atau belian yang dibuat walaupun membeli hanya untuk makan sendiri sahaja.

Potensi Bonus Shaklee <— klik sini

5. Pemberian bonus sekiranya ada, akan dimasukkan ke akaun Anda selewat-lewatnya 15hb setiap bulan.

6. Anda layak untuk buat pemeriksaan di branch dan Hq shaklee. Antara pemeriksaan di sediakan ialah

. Skin analisis
. Bone check
. BMI / Body check
Anda baleh buat temujanji dengan pakar nutrisi shaklee dan pakar nutrisi akan bagi penerangan mengikut hasil ujian.

7. Keahlian Shaklee adalah untuk seumur hidup. Tetapi setiap tahun perlu activate keahlian dengan membeli voucher bernilai RM30 dan akan direbate semula dalam pembelian produk Shaklee. Atau buat pembelian 200uv automatik ahli renew.

8. Setiap bulan shaklee akan buat promo untuk produk. Dan anda layak membeli produk shaklee dengan harga promo yang jauh lebih jimat dari harga biasa.

9. Sekiranya berminat dan mula serius untuk berbisnes, an jdauga mempunyai peluang untuk mendapat bonus-bonus lain lagi seperti cash insentif, bonus kereta, bonus melancong dalam dan luar negara serta mengerjakan Umrah.

Kakma Hadiahkan Trip Umrah Untuk Mak

 

Sebenarnya Banyak lagi kelebihan menjadi ahli shaklee tapi kakma senaraikan dulu 9 kelebihan di atas.

Kenapa Bisnes shaklee menjadi pilhan kakma <—- klik sini

Jika anda Berminat ingin Berdaftar dengan kakma boleh hubungi kakma di talian 019 362 4134 atau klik icon di bawah.

Cara Daftar Ahli Shaklee < —- klik sini

 

 

Kenapa Bisnes Shaklee Jadi Pilihan Kakma

Nak tahu tak kenapa Bisnes Shaklee jadi pilihan Kakma? Sejujurnya Bisnes Shaklee bukan lah bisnes pertama yang kakma buat, memang dari kecil kakma minat berniaga sejak sek rendah dah pandai berniaga tolong  makcik jual kacang, maruku , gula melaka kat sekolah semua tu makcik buat sendiri.

Bila dah besar dah habis belajar kakma masih buat macam bisnes, bisnes MLM pun pernah terkena kesian masa tu tengah struggle kumpul duit nak kawin, konon kawan datang niat nak tolong habis melayan duit simpanan nak kawin join satu MLM tu dapat barang terus kawan tu lesap janji nak tolong. Sejak tu anti betul dengan MLM.

Tapi sejak kenal bisnes shaklee kakma mula faham MLM tak salah yang salah orang yang salah guna konsep MLM.

Apa itu Shaklee

Shaklee Produk Malaysia adalah sebuah syarikat jualan langsung terkemuka yang beroperasi sejak 1995 dan menawarkan pelbagai pemakanan suplemen yang berkualiti tinggi, penjagaan rumah serta produk penjagaan diri yang di jamin SELAMAT, SEMULAJADI , BERKESAN.

Pada mulanya kakma kenal shaklee dengan produknya, melalui kawan, kawan kakma tak ada pun cerita shaklee ni MLM kalau tak mesti kakma tak dekat dengan shaklee . Tapi lepas kakma dah makan produk shaklee dah rasai keberkesanan produk kakma jatuh cinta dan mula share dengan kawan2 kebaikkan produk shaklee. Baru kakma tahu shaklee ni MLM tapi lain sangat dengan yang kakma pernah join, upline tk pernah paksa kakma melabur beribu2 ringgit permulaan hanya bayar rm65 terus layak jadi ahli dan beli produk dengan harga ahli tak kisah berapa rm beli produk harga ahli tetap sama.

Sebab Buat Bisnes Shaklee

kakma nak kongsikan sebab kenapa kakma buat bisnes shaklee dan masih setia sampai sekarang .

Produk Shaklee

Shaklee mempunyai pengalaman yang berdekad dalam penghasilan suplemen dan mempunyai piawaian yang tertinggi.
Di mana setiap produk shaklee yang dihasilkan adalah dari beribu kajian dan penyelidikan serta ujian klinikal , setiap sumber yang di ambil pun sangat di teliti di mana produk shaklee bukan sekadar organik tetapi Melangkaui organik. Sebab tu shaklee berani jamin produknya SEMULAJADI, SELAMAT, BERKESAN.

Shaklee melaburkan $300 juta dalam kajian klinikal, penyelidikan dan pembangunan.

Shaklee menyaring 350 bahan cemar, racun serangga dan bendasing untuk setiap bahan botani baru.

Shaklee melakukan lebih daripada 100,000 ujian kualiti setiap tahun bagi memastikan produknya adalah selamat digunakan.

Produk shaklee juga dibuktikan oleh pakar di mana mempunyai lebih daripada 100 kertas saintifik dan 90 daripadanya telah diteebitkan dalam terbitan penilaian sejawat. Boleh rujuk di Sini http://healthresource.shaklee.com

Produk shaklee sudah lebih dari 100 tahun yang mana produk pertama shaklee adalah Vitalized minerals yang mana sekarang di kenali sebagai Vitelea iron formula. Diciptakan pada tahun 1915 oleh Dr. Forrest C. Shaklee.

Setiap Suplemen shaklee di jamin Halal oleh jakim dan juga lulus KKM.

Produk shaklee di amalkan oleh mereka mereka yang hebat antara contohnya produk shaklee di ambil oleh angkasawan dalam setiap misi NASA. Menariknya NASA yang pilih Shaklee sediakan minuman khas dan vitamin untuk angkasawan.

Pada tahun 1983 pendaki gunung Averest warga amerika yang pertama mengamalkan suplemen shaklee dan beliau berjaya sampai ke puncak tanpa oksigen tambahan.

Shaklee merupakan satu satunya syarikat vitamin di dunia yang ada Landmark study bagi membuktikan di mana produk Shaklee Selamat di makan dalam jangka masa lama. Institusi penyelidikan yang terkenal telah mengetuai study ini iaitu University of California, Berkeley. Orang yang bertanggungjawab mengetuai study ini ialah Dr. Gladys Block iaitu professor Epidemiology & Public Health Nutrition di University of California, Berkeley dan merupakan top epidemiologists di USA.

Ini adalah hasil Landmark Study tersebut

BIRU : Individu yang tidak mengambil sebarang supplement
MERAH : Individu yang mengambil supplement jenama lain.
HIJAU : Individu yang mengamalkan supplement Shaklee.

Ini lah antara sebab kenapa kakma pilih bisnes shaklee, ini kerana shaklee mempunyai produk yang terbaik dan yang seronoknya kita tak perlu pening pening fikir pasal produk kerana shaklee dan buat semua. Tugas kita sebagai pengedar hanya kongsikan dan menjual.

Jadi kakma nak bagi saranan jika anda ingin buat bisnes pastikan produk yang anda akan jual memang produk yang terbaik dan tidak memudaratkan orang lain ini kerana kita sebagai umat islam nak cari rezeki yang berkat kan.

Inilah antara salah satu sebab kenapa kakma pilih bisnes shaklee, ada banyak lagi sebab lain nanti kakma kongsi dalam penulisan seterusnya. Bagi kakma, kakma cukup gembiran boleh berkongsi produk yang sangat bagus ini dengan anda semua ini kerana kakma sendiri sudah mengamalkannya lebih dari 7 tahun dan sudah ramai yang kakma bantu dan mendapat kesihatan setelah mengamalkan produk shaklee.

Jika anda tercari cari produk terbaik untuk bisnes ini lah jawapannya.

Nak buat bisness serta jana pendapatan dengan shaklee jom join Group kakma.


Anda akan diajar dan di guide dari Zero apa yang penting semangat, usaha dan tidak putus asa.
Hubungi kakma 0193624134.

Cara nak daftar shaklee 

Baca Potensi Bonus Shaklee

Potensi Bonus Shaklee Diluar Jangkaan

Masa awal- awal kakma join shaklee memang tak tahu apa pasal Bonus shaklee ni. Apa yang kakma tahu hanyalah untung runcit lagipun kakma tak tahu pun masa tu shaklee ni MLM. Ini kerana kakma kenal shaklee melalui produknya jadi kakma ingat shaklee ni just jenama produk kesihatan macam dekat Farmasi tu.

Purata Pendapatan Bulanan 

PRODUK SHAKLEE

Lagi best produknya memang serasi dan berkesan pada kakma yang mana pada masa tu kakma ambil set menyusu sahklee dan pada mulanya berniat untuk share kebaikkan set menyusu ni pada kawan2 yang mempunya niat macam kakma iaitu untuk fully BF,  eh tiba2 kakma dapat bonus dan bonus pertama kakma bernilai rm76 wah bestnyakan.

Bonus Shaklee

Lagi terbaik Bonus shaklee akan di masukkan pada pertengahan bulan iaitu pada 15 haribulan terus ke dalam akaun setiap bulan bagi yang layak. Seronoklah lagi2 masa tu kakma kerja Kerajaankan seronok lah dapat bonus tengah bulan di saat2 kekeringan.

Setiap 15 haribulan bonus masuk tapi selalunya awal sehari.
Lepas kakma dah ambil tahu dan teliti mengenai bonus shaklee baru kakma tahu sebenarnya, untuk bonus tunai, ada 6 peluang bonus tunai yang kita boleh dapat. Dan paling kakma kagum sistem bayaran bonus shaklee ini telah di paternkan, maka tiada siapa boleh tiru patern bayaran bonus shaklee.

Jom kakma kongsikan dan terangkan 6 peluang bonus tersebut.

Apabila anda menjadi salah seorang ahli Shaklee, anda berpeluang untuk membina perniagaan anda. Anda berpeluang untuk mendapat bonus tunai berikut:

1- Untung Runcit 

Bonus ni kita dapat bila kita jual harga runcit. Kalau kita jual harga ahli memang tak dapatlah. Apatah lagi menganiaya diri sendiri dan juga pengedar Shaklee yang lain dengan menjual di bawah harga ahli. Haram tau. Dahlah nak kasi anak-anak makan.

2- Bonus Peribadi

Bonus peribadi kasar – Shaklee akan bayar berdasarkan jualan peribadi yang kita buat setiap bulan. Lagi banyak kita jual, lagi banyak bonus peribadi yang kita dapat, jadi kalau nak bonus banyak kenalah usaha lebih.

Bonus peribadi bersih – Sekiranya anda ada ramai anak buah/ downline yang berjaya melakukan jualan, Shaklee juga akan membayar anda bonus peribadi bersih ini.

– Bonus ni istimewa sikit, sebab Shaklee bayar di atas usaha kita membantu, coaching, mentoring anak buah sehingga mereka berjaya membuat jualan mereka. 100% tak usik bonus anak buah. Semua dari Shaklee.So selagi anak buah kita belum berjaya membuat jualan kita tidak akan dapat bonus darinya.Ini adilnya kita kena berjaya sama2.
Antara Bonus Leader Shaklee dalam Group Kakma OMSgroup

Anda nak Bonus macam ni jugak? jom sertai kami

3- Bonus Kepimpinan

– Bonus yang paling besar di dalam Shaklee sebenarnya ialah daripada bonus kepimpinan. Bonus kepimpinan ni berdasarkan keupayaan kita sebagai seorang leader di dalam Shaklee
– Maksudnya, lebih ramai anak buah yang kita bantu menjadi seorang leader, lagi banyaklah bonus kepimpinan.
– Jadi jangan fikir nak berjaya sorang2 bantu lah anak2 buah kita untuk berjaya sama2 dan rasa bonus shaklee besar jugak.

4- Bonus Insentif Khas

– Bonus insentif khas ni diberikan kepada pengedar Shaklee yang sudah mencapai rank tertentu. Contohnya, kalau dah jadi Coordinator dan ke atas, Shaklee akan kasi tambahan bonus.

5- Bonus Kereta

-Bonus ini kita akan dapat bila kita dah cukup syarat yang ditetapkan. Yang bestnya  kita bukan dapat sebiji kereta BMW atau Merc. Tapi kita akan dapat replika kunci semasa National conference sebagai simbolik.

– Shaklee bagi duit tunai dan terpulang pada kita nak beli kereta apa. Nak simpan duit pun boleh, nak buat deposit rumah pun boleh. Nak masukkan semua ke dalam akaun mak ayah pun boleh. Atau nak pergi melancong n bercuti pun boleh.Tiada siapa pun yang marah. Selalunya minima car bonus shaklee bagi adalah rm500 dan tiada hak maksimun banyak sale kita buat banyak lah bonus Car kita dapat.
Kakma bersama anak buah yang sama2 dapat kunci ketata sebagai simbolik kami dah layak dapat bonus kereta

6- Bonus Insentif Berkala

– Shaklee akan selalu tawaran bonus insentif ni. Setiap program insentif ni berlainan. Tak sama setiap program, dan ada jangkamasa tertentu. So, kena usaha sungguh-sungguh untuk grab. Kalau tak grab rugilah.
– setiap cycle juga shaklee akan bagi award dalam bentuk cash iaitu superstar award.
Ini contoh super star Award yang di tawarkan pada tahun 2014.
Kakma ingat lagi kakma dapat bonus insentif sebab naik rank key coordinator bernilai RM3400. Seronok sangat dapat Bonus tambahan, macam kita kerja kerajaan dapat bonus hari raya rm500 suka sangat kan?.
Banyakkan peluang bonus yang kita akan dapat kalau kita buat betul2.
Walaupun Shaklee ni adalah MLM tapi cara pembahagian bonus adalah sangat adil. Siapa malas, memang tak dapat apa, walaupun kita sebagai upline. Siapa rajin berusaha dia akan dapat lebih.
Bonus Intensive TRIP
Sejak kakma Join shaklee 2012 sudah 5 kali kakma Layak Join Trip Shaklee
2014 – ke US California dan San Francisco
2015 – Umrah Abu Dhabi (Hadiahkan Mak Kakma)
2016 – Trip Ke langkawi
2017 – Trip Jepun
2018 – Trip Mediteranium Cruise berlayar ke 3 negara SPAIN , FRANCE dan Italy.
Sistem Adil
Dalam Shaklee juga, tiada istilah siapa masuk dulu nanti dia paling kaya. Isk, ini bukan skim piramid atau skim cepat kaya. Yang sebetulnya, siapa usaha lebih banyak, dialah kaya. Walau dia baru join beberapa bulan dan kalau yang join dah 4 tahun tapi tak buat apa2 memang tak akan dapat apa2. Dan, paling best, tak payah nak bergolok gadai memulakan bisnes ni. Tak payah nak buat loan sampai berpuluh-puluh ribu.
Jujurnya  ramai pengedar Shaklee yang masih setia dengan bisnes ni sebab jatuh cinta dengan produk termasuklah kakma senang hati nak jual produk yang baik, halal dan selamat.Lagipun kakma sendiri dah rasai keberkesananya.
Nak join ahli shaklee dan buat bisness serta jana pendapatan dengn shaklee jom join Group kakma
Anda akan diajar dan di guide dari Zero apa yang penting semangat, usaha dan tidak  putus asa.
Hubungi kakma 0193624134
Anda boleh isi form di bawah saya akan hubungi anda dengan segera

Daftar Ahli Shaklee 2018 : 2 Cara Mudah Daftar Ahli Shaklee

Anda berminat ingin Daftar Ahli Shaklee? Tapi tak tahu cara jadi Ahli Shaklee? Tak apa saya selaku Pengedar sah shaklee Maisarah md saupi Id shaklee 887111 yang sudah lebih 6 tahun menjadi pengedar shaklee aktif dan saya adalah Founder OMSGroup yang mana ahli Group OMS  sudah hampir 2000 orang,  Saya akan tunjukkan anda 2 cara mudah Daftar Ahli Shaklee.

Ok saya kongsikan 2 cara Mudah Daftar Ahli Shaklee yang anda boleh pilih.

Pertama

Cara mudah Daftar Ahli Shaklee yang pertama ialah anda terus hubungi saya dengan type ” Ahli Shaklee” dan wasap ke 0193624134 saya akan guide anda  bagaimana nak Daftar Ahli shaklee dengan Percuma. Jika anda berada sekitar Kuala Lumpur anda boleh buat temujanji terus dengan saya dan saya akan COD terus kepada anda.

Kedua

Jika anda berada berdekatan dengan HQ shaklee atau Stokis Shaklee anda boleh terus walk in dan terus Daftar Ahli Shaklee di sana. Tetapi untuk Daftar Ahli Shaklee di HQ dan stokis anda perlu ada ID penaja / sponsor untuk submit borang pendaftar ahli shaklee anda. Tapi anda jangan risau anda boleh gunakan Id saya  maisarah Md saupi iaitu 887111 sebagai penaja anda , dan jangan segan-segan untuk hubungi saya di talian 0193624134 untuk saya guide anda.

Saya sertakan alamat HQ shaklee dan Stokis shaklee di seluruh Malaysia dan anda boleh pilih yang mana paling hampir dengan anda. Ingat ini sahaja stokis shaklee yang berdaftar jika anda dapati alamat selain ini itu mungkin stokis haram.

HQ Shaklee dan Stokis Shaklee

Home Office- Ground Floor, Sunway Geo Tower, Jalan Lagoon Selatan, Bandar Sunway,
47500 Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan.

Kuala Lumpur- No 32, Jalan Seri Rejang 3, Pusat Industri Seri Rampai,
Taman Sri Rampai, 53300 Kuala Lumpur.

Perak –32, Medan Istana 1, Bandar Ipoh Raya,
30000 Ipoh.

Johor- 47, 49 & 51, Jalan Molek 3/20, Taman Molek,
81100 Johor Bahru, Johor.

Penang- No. 81, 83 & 85, Jalan Todak 6, Pusat Komersial Sunway Perdana,
13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang.

Kelantan- 319, Section 25, Bandar Kota Bharu, Jalan Sultan Yahya Petra,
15200 Kota Bharu.

Sabah- Lot 4.1, Neutron Point, Lorong Poin Neutron,
Jalan Lintas Khidmat, 88300 Kota Kinabalu.

Jangan lupa bawa id shaklee 887111 maisarah md saupi sebagai sponsor/ penaja anda jika anda walk in ke stokis shaklee di atas.

Anda jangan risau Daftar Ahli Shaklee tak semestinya anda perlu buat bisnes, jika anda ingin makan sendiri pun sangat jimat anda mendaftar sebagai ahli shaklee ini kerana anda dapat beli produk shaklee dengan harga lebih jimat iaitu harga ahli dan lagi istimewa setiap bulan shaklee ada produk promo jadi sebagai ahli shaklee anda layak dapatkan produk tersebut dengan harga promo. Lagi istimewa jika anda Daftar Ahli Shaklee setiap kali anda beli produk anda akan dapat point yang mana jika point anda cukup syarat anda akan dapat Bonus yang mana shaklee akan masukkan terus ke no akaun yang anda submit semasa daftar Ahli Shaklee.

Tetapi jika anda berminat untuk jadikan shaklee sebagai part time bisnes atau fulltime bisnes , anda jangan risau anda dah jumpa orang yang tepat iaitu saya Maisarah yang mana saya ada shaklee bisness leader yang dah hampir 7 tahun menjalankan bisnes shaklee ini dan saya dah capai income 5 angka sebulan.  Kami ada support group yang kuat dan terbaik yang aka guide anda untuk capai income sehingga 5 angka sebulan.

Nak tahu lanjut mengenai saya anda Boleh BACA DI SINI