Potensi Bonus Shaklee Diluar Jangkaan

Masa awal- awal kakma join shaklee memang tak tahu apa pasal bonus shaklee  ni. Apa yang kakma tahu hanyalah untung runcit lagipun kakma tak tahu pun masa tu shaklee ni MLM. Ini kerana kakma kenal shaklee melalui produknya jadi kakma ingat shaklee ni just jenama produk kesihatan macam dekat Farmasi tu.

PRODUK SHAKLEE

Lagi best produknya memang serasi dan berkesan pada kakma yang mana pada masa tu kakma ambil set menyusu sahklee dan pada mulanya berniat untuk share kebaikkan set menyusu ni pada kawan2 yang mempunya niat macam kakma iaitu untuk fully BF,  eh tiba2 kakma dapat bonus dan bonus pertama kakma bernilai rm76 wah bestnyakan.

Bonus Shaklee

Lagi terbaik Bonus shaklee akan di masukkan pada pertengahan bulan iaitu pada 15 haribulan terus ke dalam akaun setiap bulan bagi yang layak. Seronoklah lagi2 masa tu kakma kerja Kerajaankan seronok lah dapat bonus tengah bulan di saat2 kekeringan.

Setiap 15 haribulan bonus masuk tapi selalunya awal sehari.
Lepas kakma dah ambil tahu dan teliti mengenai bonus shaklee baru kakma tahu sebenarnya, untuk bonus tunai, ada 6 peluang bonus tunai yang kita boleh dapat. Dan paling kakma kagum sistem bayaran bonus shaklee ini telah di paternkan, maka tiada siapa boleh tiru patern bayaran bonus shaklee.

Jom kakma kongsikan dan terangkan 6 pelaung bonus tersebut.

Apabila anda menjadi salah seorang ahli Shaklee, anda berpeluang untuk membina perniagaan anda. Anda berpeluang untuk mendapat bonus tunai berikut:

1- Untung Runcit 

Bonus ni kita dapat bila kita jual harga runcit. Kalau kita jual harga ahli memang tak dapatlah. Apatah lagi menganiaya diri sendiri dan juga pengedar Shaklee yang lain dengan menjual di bawah harga ahli. Haram tau. Dahlah nak kasi anak-anak makan.

2- Bonus Peribadi

Bonus peribadi kasar – Shaklee akan bayar berdasarkan jualan peribadi yang kita buat setiap bulan. Lagi banyak kita jual, lagi banyak bonus peribadi yang kita dapat, jadi kalau nak bonus banyak kenalah usaha lebih.

Bonus peribadi bersih – Sekiranya anda ada ramai anak buah/ downline yang berjaya melakukan jualan, Shaklee juga akan membayar anda bonus peribadi bersih ini.

– Bonus ni istimewa sikit, sebab Shaklee bayar di atas usaha kita membantu, coaching, mentoring anak buah sehingga mereka berjaya membuat jualan mereka. 100% tak usik bonus anak buah. Semua dari Shaklee.So selagi anak buah kita belum berjaya membuat jualan kita tidak akan dapat bonus darinya.Ini adilnya kita kena berjaya sama2.

3- Bonus Kepimpinan

– Bonus yang paling besar di dalam Shaklee sebenarnya ialah daripada bonus kepimpinan. Bonus kepimpinan ni berdasarkan keupayaan kita sebagai seorang leader di dalam Shaklee
– Maksudnya, lebih ramai anak buah yang kita bantu menjadi seorang leader, lagi banyaklah bonus kepimpinan.
– Jadi jangan fikir nak berjaya sorang2 bantu lah anak2 buah kita untuk berjaya sama2 dan rasa bonus shaklee besar jugak.

4- Bonus Insentif Khas

– Bonus insentif khas ni diberikan kepada pengedar Shaklee yang sudah mencapai rank tertentu. Contohnya, kalau dah jadi Coordinator dan ke atas, Shaklee akan kasi tambahan bonus.

5- Bonus Kereta

-bonus ini kita akan dapat bila kita dah cukup syarat yang ditetapkan. Yang bestnya  kita bukan dapat sebiji kereta BMW atau Merc. Tapi kita akan dapat replika kunci semasa National conference sebagai simbolik.

– Shaklee bagi duit tunai dan terpulang pada kita nak beli kereta apa. Nak simpan duit pun boleh, nak buat deposit rumah pun boleh. Nak masukkan semua ke dalam akaun mak ayah pun boleh. Atau nak pergi melancong n bercuti pun boleh.Tiada siapa pun yang marah. Selalunya minima car bonus shaklee bagi adalah rm500 dan tiada hak maksimun banyak sale kita buat banyak lah bonus Car kita dapat.
Kakma bersama anak buah yang sama2 dapat kunci ketata sebagai simbolik kami dah layak dapat bonus kereta
6- Bonus Insentif Berkala
– Shaklee akan selalu tawaran bonus insentif ni. Setiap program insentif ni berlainan. Tak sama setiap program, dan ada jangkamasa tertentu. So, kena usaha sungguh-sungguh untuk grab. Kalau tak grab rugilah.
– setiap cycle juga shaklee akan bagi award dalam bentuk cash iaitu superstar award.

Ini contoh super star Award yang di tawarkan pada tahun 2014.
Kakma ingat lagi kakma dapat bonus insentif sebab naik rank key coordinator bernilai RM3400. Seronok sangat dapat Bonus tambahan, macam kita kerja kerajaan dapat bonus hari raya rm500 suka sangat kan?.
Banyakkan peluang bonus yang kita akan dapat kalau kita buat betul2.
Walaupun Shaklee ni adalah MLM tapi cara pembahagian bonus adalah sangat adil. Siapa malas, memang tak dapat apa, walaupun kita sebagai upline. Siapa rajin berusaha dia akan dapat lebih.
Dalam Shaklee juga, tiada istilah siapa masuk dulu nanti dia paling kaya. Isk, ini bukan skim piramid atau skim cepat kaya. Yang sebetulnya, siapa usaha lebih banyak, dialah kaya. Walau dia baru join beberapa bulan dan kalau yang join dah 4 tahun tapi tak buat apa2 memang tak akan dapat apa2. Dan, paling best, tak payah nak bergolok gadai memulakan bisnes ni. Tak payah nak buat loan sampai berpuluh-puluh ribu.
Jujurnya  ramai pengedar Shaklee yang masih setia dengan bisnes ni sebab jatuh cinta dengan produk termasuklah kakma senang hati nak jual produk yang baik, halal dan selamat.Lagipun kakma sendiri dah rasai keberkesananya.
Kisah bagaimana kakma mula terjebak dengan shaklee
Nak join ahli shaklee dan buat bisness serta jana pendapatan dengn shaklee jom join Group kakma.
Anda akan diajar dan di guide dari Zero apa yang penting semangat, usaha dan tidak  putus asa.
Hubungi kakma 0193624134
Cara nak daftar shaklee

Daftar Ahli Shaklee 2018 : 2 Cara Mudah Daftar Ahli Shaklee

Anda berminat ingin Daftar Ahli Shaklee? Tapi tak tahu cara jadi Ahli Shaklee? Tak apa saya selaku Pengedar sah shaklee Maisarah md saupi Id shaklee 887111 yang sudah lebih 6 tahun menjadi pengedar shaklee aktif dan saya adalah Founder OMSGroup yang mana ahli Group OMS  sudah hampir 2000 orang,  Saya akan tunjukkan anda 2 cara mudah Daftar Ahli Shaklee.

Ok saya kongsikan 2 cara Mudah Daftar Ahli Shaklee yang anda boleh pilih.

Pertama

Cara mudah Daftar Ahli Shaklee yang pertama ialah anda terus hubungi saya dengan type ” Ahli Shaklee” dan wasap ke 0193624134 saya akan guide anda  bagaimana nak Daftar Ahli shaklee dengan Percuma. Jika anda berada sekitar Kuala Lumpur anda boleh buat temujanji terus dengan saya dan saya akan COD terus kepada anda.

 

 

Kedua

Jika anda berada berdekatan dengan HQ shaklee atau Stokis Shaklee anda boleh terus walk in dan terus Daftar Ahli Shaklee di sana. Tetapi untuk Daftar Ahli Shaklee di HQ dan stokis anda perlu ada ID penaja / sponsor untuk submit borang pendaftar ahli shaklee anda. Tapi anda jangan risau anda boleh gunakan Id saya  maisarah Md saupi iaitu 887111 sebagai penaja anda , dan jangan segan-segan untuk hubungi saya di talian 0193624134 untuk saya guide anda.

Saya sertakan alamat HQ shaklee dan Stokis shaklee di seluruh Malaysia dan anda boleh pilih yang mana paling hampir dengan anda. Ingat ini sahaja stokis shaklee yang berdaftar jika anda dapati alamat selain ini itu mungkin stokis haram.

HQ Shaklee dan Stokis Shaklee

Home Office- Ground Floor, Sunway Geo Tower, Jalan Lagoon Selatan, Bandar Sunway,
47500 Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan.

Kuala Lumpur- No 32, Jalan Seri Rejang 3, Pusat Industri Seri Rampai,
Taman Sri Rampai, 53300 Kuala Lumpur.

Perak –32, Medan Istana 1, Bandar Ipoh Raya,
30000 Ipoh.

Johor- 47, 49 & 51, Jalan Molek 3/20, Taman Molek,
81100 Johor Bahru, Johor.

Penang- No. 81, 83 & 85, Jalan Todak 6, Pusat Komersial Sunway Perdana,
13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang.

Kelantan- 319, Section 25, Bandar Kota Bharu, Jalan Sultan Yahya Petra,
15200 Kota Bharu.

Sabah- Lot 4.1, Neutron Point, Lorong Poin Neutron,
Jalan Lintas Khidmat, 88300 Kota Kinabalu.

Jangan lupa bawa id shaklee 887111 maisarah md saupi sebagai sponsor/ penaja anda jika anda walk in ke stokis shaklee di atas.

Anda jangan risau Daftar Ahli Shaklee tak semestinya anda perlu buat bisnes, jika anda ingin makan sendiri pun sangat jimat anda mendaftar sebagai ahli shaklee ini kerana anda dapat beli produk shaklee dengan harga lebih jimat iaitu harga ahli dan lagi istimewa setiap bulan shaklee ada produk promo jadi sebagai ahli shaklee anda layak dapatkan produk tersebut dengan harga promo. Lagi istimewa jika anda Daftar Ahli Shaklee setiap kali anda beli produk anda akan dapat point yang mana jika point anda cukup syarat anda akan dapat Bonus yang mana shaklee akan masukkan terus ke no akaun yang anda submit semasa daftar Ahli Shaklee.

Tetapi jika anda berminat untuk jadikan shaklee sebagai part time bisnes atau fulltime bisnes , anda jangan risau anda dah jumpa orang yang tepat iaitu saya Maisarah yang mana saya ada shaklee bisness leader yang dah hampir 7 tahun menjalankan bisnes shaklee ini dan saya dah capai income 5 angka sebulan.  Kami ada support group yang kuat dan terbaik yang aka guide anda untuk capai income sehingga 5 angka sebulan.

Nak tahu lanjut mengenai saya anda Boleh BACA DI SINI