PENGEDAR SHAKLEE IPOH PERAK PALING AKTIF

Farah adalah pengedar shaklee ipoh perak yang aktif COD di ipoh perak. Pengedar shaklee ipoh anda ini adalah pengguna tegar produk shaklee sejak tahun 2013 lagi. Bermula dengan membeli set sakit lutut untuk suami tersayang , Farah tidak menyangka shaklee kini adalah sumber pendapatan kedua beliau dan keluarga.

 

 
Farah juga berikhtiar untuk hamil dengan set ikhtiar hamil shaklee dan alhamdulilah selepas setahun sebulan kakfarah berjaya hamil selepas konsisten dengan set ikhtiar hamil. Kemudian beliau meneruskan pengambilan set hamil dan set berpantang shaklee. Alhamdulilah shaklee sudah sebati dengan keluarga beliau.
 
Sebagai pengedar shaklee ipoh yang aktif cod di ipoh, Farah bukan hanya menjual tetapi beliau sudah merasai sendiri keberkesanan produk-produk shaklee ini. Alhamdulilah sehingga sekarang, Farah dan keluarga sangat serasi dengan produk-produk shaklee. Jesteru itu kakfarah sangat teruja untuk berkongsi dengan anda semua tentang kebaikan produk shaklee yang telah menambah baik kan taraf kesihatan kakfarah sekeluarga.
 
Bagi anda yang berada di sekitar ipoh terutamanya , meru , chemor boleh hubungi Farah jika anda ingin mendapatkan produk-produk shaklee terus secara cash on delivery (cod). Perkhidmatan ini adalah percuma dan tiada sebarang caj. 
 
Farah hanya akan berikan konsultasi secara percuma kepada anda yang membeli dengan beliau sahaja dan konsultasi ini adalah eksclusif kepada anda yang membeli dengan beliau sahaja.

RISIKO HB RENDAH SEMASA HAMIL BOLEH MENYEBABKAN KEGUGURAN, JANIM MATI DALAM KANDUNGAN DAN TUMPAH DARAH SEMASA BERSALIN

HB rendah semasa hamil ini lah pengalaman Kakma hamil anak pertama setiap kali check up di klinik bacaan HB rendah dan memang di tulis dengan pen merah. Seingat kakma memang merah tulisan merah je dalam buku pink.
Masih terngiang-giang kata-kata nurse setiap kali bacaan Hb Rendah mesti nurse cakap bahaya kalau HB rendah semasa hamil ni nanti awak boleh tumpah darah semasa bersalin, boleh bersalin awal, keguguran atau lagi risau janim boleh mati dalam kandungan. Bila dengar macam ni hati ibu mana tak risau kan lagi-lagi kakma hamil anak pertama tak ada pengalaman lagi lah risau sangat.

Ikhtiar dengan pelbagai cara


Tak cukup dengan vitamin yang klinik bagi, doktor syorkan beli lagi vitamin kat farmasi kakma memang ikut je asalkan Hb kakma naik. Doktor juga suruh kakma makan sayur bayam, kerang dan juga hati ayam. Bab hati ayam ni doktor pesan juga tak elok ambil selalu, mujurlah kakma pun tak berapa gemar hati ayam ni. boleh di katakan setiap hari lah kakma masak sayur bayam sampa naik bosan jugak lah, bab kerang lak memang sedap lah kan tapi sedihnya kakma ni kulit alergik kalau makan kerang mesti gatal2.

Bacaan HB tetap Rendah


Selepas kakma cuba pelbagai cara yang di syorkan yang sedihnya HB kakma tetap rendah kalau naik pun sikit sangat dan ada juga makin turun. Sehinggakan kakma terpaksa buat pemeriksaan setiap 2 minggu. Alhamdulillah kakma selamat bersalin anak pertama. Masa bersalin tu hanya ALLAH yang tahu betapa risaunya bila kakma ingat balik risiko2 yang di katakan oleh nurse dan doktor. Mereka tak salah ini kerana tugas mereka untuk bagitahu agar kita berjaga-jaga.


Disahkan Hamil Anak Ke 2


Lepas anak sulung kakma berumur setahun 2 bln kakma di sahkan hamil anak ke 2 dan sedihnya bacaan Hb masih Rendah. Kakma ikhtiar lagi untuk naikkan HB tapi sedihnya bacaan Hb makin menurun sehingga bacaan 8.8. Di akhir kehamilan doktor minta kakma buat pemeriksaan thalesimia dan akhirnya kakma di sahkan Thalesimia thread (pembawa thalesimia). Doktor bagitahu normal bagi pembawa thalesimia HB Rendah. Namun risiko seperti tumbah darah dan bayi mati dalam kandungan tetap ada.

Hamil Anak ke 3 Bacaan HB cantik


Selepas 5 tahun kakma di sahkan hamil anak ke 3 dan kali ni kakma dah memang amalkan vitamin sejak sebelum hamil.Syukur masa pemeriksaan hamil kali pertama bacaan HB kakma cantik tak ada lagi tulisan merah dalam buku pink kakma. Dan paling seronok bacaan last sebelum bersalin ialah 14.2 kakma tak pernah dapat bacaan macam tu walau masa anak dara. Ini membuktikan walau kakma “pembawa Thalesimia” bacaan Hb tetap boleh naik jika amalkan vitamin yang sesuai dan betul.

risiko HB low semasa hamil


Vitamin Yang Kakma Amalkan


Kakma kongsikan Vitamin yang kakma amalkan. Ini lah dia vitamin 3 serangkai yang memang kakma amalkan dari sebelum hamil hingga sekarang kerana kakma masih menyusukan sepenuhnya anak ke 3 kakma yang dah berusia 2 tahun 3 bulan.

cara atasi Hb ;ow semasa hamil


Set Hamil Shaklee


Vitalea with iron Formula – Multivitamin yang kaya dengan iron, mengandungi 30 nutrisi harian lengkap, 12 vitamin dan 7 mineral penting yg disarankan oleh RDA. Jadi kepada ibu- ibu yang mengalami tekanan darah atau hb rendah boleh mengambil 2 biji vitalea sehari.

Sustained Release Vitamin C – Fungsi utama pengambilan vitamin c adalah untuk membantu penyerapan zat iron yang terdapat dalam vitalea. Jadi ia digalakkan telan sekaligus dengan vitalea demi untuk naikkan bacaan Hb. Selain itu ia melindungi sel penting dalam pembinaan kolagen dalam membina dan menguatkan sel-sel tisu dalam badan dan juga sangat penting untuk gusi dan gigi yang sihat.
 
B Complex –  lengkap dengan folic asid yang mana sangat penting dalam penghasilan Hormon & sel- sel Darah merah dan penting untuk pembinaan tulang bagi mengelakkan kecacatan pada janin. Ibu memerlukan sekurang-kurangnya 400 mg keperluan asid folik sehari. Ini kerana masalah gangguan pertumbuhan saraf dan neuro ini boleh berlaku seawal minggu pertama mengandung ketika janin baru terbentuk.
 
 
 
Buat anda yang ada masalah HB Rendah semasa hamil seperti kakma cuba lah ikhtiar dengan set hamil shaklee ni, In sya ALLAH anda pun akan dapat result seperti kakma. Kakma akan kongsikan cara makan yang betul dan tips2 yang kakma amalkan supaya anda tiada masalah HB Rendah semasa hamil.
 

Jika anda ingin dapatkan produk ini boleh hubungi kakma , klik sini utk whatsapp http://kakmashaklee.wasap.my/  

 
SHAKLEE Independent Distributor
Maisarah (ID 887111)
No Tel: 019-3624134
Email: kmshop143@gmail.com
COD area: kg padang balang, sentul , bandar baru sentul ,dato senu , jalan gombak , setapak ,gombak setia.

CARA MERENCATKAN SEL KANSER DAN MERAWAT KANSER PAYUDARA DARIPADA BERULANG DENGAN RESVERATROL

Cara merencatkan sel Kanser? ada ke caranya? ya ada mengikut kajian RESVERATROL terbukti boleh merencatkan sel kanser dan merawat kanser daripada berulang.

 Testimoni

Kakma ingin kongsikan kisah seorang pesakit kanser yang telah disahkan mengidap kanser payudara. Selepas beliau habis buat kimoterapi, beliau telah mengamalkan secara konsisten nutriferon, vitalea , vitamin C dan juga Ostematrik. Beliau juga telah ambil vivix dlm masa 6 bln sebelum checkup seterusnya.
Semasa checkup seterusnya keputusan darah beliau sangat bagus lalu beliau bertanya doktor adakah ubat untuk merawat penyakitnya?

Apa kata Doktor?

Doktor beritahu tidak ada tetapi, mereka sekarang sedang buat kajian satu substance yang dipercayai mampu merawat kanser payudara dan mengelak kanser itu berulang lagi. Mereka memperuntukkan geran 1 juta dolar untuk kajian mereka itu. Substance yang tengah mereka kaji adalah resveratrol.
Selepas mendengar penjelasan doktor beliau pun terangkan kepada doktor tu yang mana sekarang beliau memang ambil Vivix yang mana di dalam vivix terkandung Resveratrol . Doktor memang terkejut sebab beliau adalah orang pertama yg berjaya membuktikan keberkesanan resveratrol ni dalam kajian mereka tu.
Ini kerana hasil checkup darah beliau sangat bagus yang mana sel kanser tidak merebak.
 
 
Anda boleh tengok gambar di atas yang mana 4 kajian tentang kesan resveratrol yang telah merencatkan 4 jenis sel kanser iaitu kanserpayudara, kanserkolon, kanserprostat dan Lungcancer.Ini membuktikan yang revesrotrol sangat berjaya menghalang serta merencatkan sel kanser daripada merebak.
 

Kandungan REVESRATROL di dalam Vivix

Ini membuktikan produk vivix bukan sekadar testimoni tapi dibuktikan oleh kajian saintifik dan revesratrol dalam vivix adalah paling tinggi berbanding produk lain.
Dan shaklee sentiasa jamin produknya SEMULAJADI SELAMAT & BERKESAN…
 
 

Lihat lah bagaimana bekas pengidap kanser ini survive. anda mungkin terkejut tengok perubahan beliau.


Jika anda atau saudara anda telah di sahkan pengidap kanser jangan berputus asa kerana setiap penyakit ada penawarnya dan kakma sangat syorkan Vivix shaklee ini.

Jika anda ingin dapatkan produk ini boleh hubungi kakma , klik sini utk whatsapp http://kakmashaklee.wasap.my/

SHAKLEE Independent Distributor
Maisarah (ID 887111)
No Tel: 019-3624134
Email: kmshop143@gmail.com
COD area: kg padang balang, sentul , bandar baru sentul ,dato senu , jalan gombak , setapak ,gombak setia.


SELAMAT DATANG

Alhamdulillah hari ini 27 september 2017 dengan rasminya blog Vitamin Cinta dirasmikan. Semoga perkongsian di dalam Web VitaminCinta ini dapat memberi manfaat kepada semua pembaca.

Jika anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee boleh hubungi Kakma