CARA RAWAT LUKA MELECUR DENGAN BERKESAN

Cara rawat luka melecur dengan berkesan? ya ada caranya, meh Kakma kongsikan kisah dari seorang ibu. Kisahnya ialah baby beliau yg berumur 1 tahan 2 bln melecur tangan akibat terkena kuah Panas. Jom kita baca macam mana cara rawat luka melecur dengan berkesan menggunakan krim herbal blend.
Krim untuk rawat luka melecur

[LUKA AKIBAT MELECUR PADA TANGAN ANAK BERANSUR SEMBUH SELEPAS DISAPU KRIM HERBAL BLEND SHAKLEE]

 
Anak adalah anugerah Allah. Bila si anak terluka sikit, pedihnya hati ibu susah untuk diungkapkan. Lagi-lagi apabila ianya berlaku ketika kita tidak bersama mereka.
 
Saya bekerja dan anak tinggal bersama babysitter. Luluh hati bila dimaklumkan oleh babysitter tangan anak saya iaitu Izzah (setahun dua bulan) melecur terkena kuah panas.
 
Saya ikhtiar, sapukan Herbal Blend Shaklee serta merta. Hari keempat sapu, saya dan suami agak resah sebab nampak luka makin basah. Tapi atas nasihat upline Shaklee saya iaitu Nur Salwa menyarankan untuk terus sapu Herbal Blend tersebut, kami teruskan. Anak pun selesa. Krim yang selamat dan tidak memedihkan. 
 
Alhamdulillah. Semakin hari semakin cantik kulit Izzah. Ternyata krim Herbal Blend Shaklee sesuai untuk mengubati kulit Izzah yang melecur terkena kuah panas. Tragedi yang pedih tapi lega apabila melihat kulit i=Izzah pulih seperti biasa. 
 
Herbal Blend Shaklee harga mampu milik dan beri kesan yang terbaik.
Satu Rumah Satu Herbal Blend.
 
PUAN SITI NURFIZAH BT. AHMAD

Bagaimana ingin dapatkan krim Herba Blend

Alhamdulillah syukur .Bagi anda yang masih mencari- cari cara rawat luka melecur dengan berkesan dan selamat anda boleh dapatkan krim herba blend ini. Kakma sangat syorkan anda guna krim herbal blend ini. Krim herbal blend ini di jamin selamat diperbuat dari bahan – bahan Semulajadi iaiya bebas Paraben dan juga steroid.
 
Jom dapatkan krim serbaguna yang semulajadi dan selamat ini, Kakma sentiasa ada ready stok di tangan.
Hubungi kakma 0193624134 cepat yer kalau nak cod area Kampung padang balang sentul.

Kakma adalah pengedar shaklee kawasan kampung padang balang sentul dan bagi yang jauh kakma boleh pos..kakma menggunakan perkhidmatan poslaju selalu pos pagi ni esok dah sampai.
 
untuk Pertanyaan,Tempahan dan Temujanji
Call/ Whatsapp : 019 3624134
Email : Kmshop143@gmail.com
FB : Mai Md saupi


 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*
 

RISIKO SAKIT KENCING MANIS BOLEH SEBABKAN MATA BUTA

Ramai sangat sekarang ini di negara kita yang mengidap kencing manis. Dulunya sakit kencing manis ni banyak terjadi disebabkan faktor keturunan , tetapi sekarang ini merka yang tak ada keturunan kencing manis pun berisiko untuk dapat kencing manis. Ini terjadi kerana faktor pemakanan seharian. Banyak makanan sekarang sangat tinggi kandungan gula. Bagi mereka yang dah memang ada sakit kencing manis jika tidak jaga makan dan tidak ikhtiar mencari penawar untuk kawal kandungan gula dalam darah ia akan serang organ badan yang lain, paling merisaukan kencing manis boleh merosakkan sel saraf mata dan mengakibatkan buta.
 
Risiko pesakit diabetes
Risiko kencing manis
 
Jemput baca kisah seorang makcik yang dikongsikan oleh anak sedara beliau yang mana makciknya dah lama mengidap penyakit kencing manis kerana faktor keturunan. Makciknya ikhtiar dengan vivix dan bacaan gula makcik semakin menurun dan banyak perubahan positif.
 

Ikuti kisah beliau,

Assalamualaikum. Ini Maksu saya. Adik bongsu mak. Mak kata family mak memang ada kencing manis. Penyakit keturunan. Bila kena kencing manis confirm lah sangkut buah pinggang kan. Seram tahu tak. Huhuhu, kena prevent dari sekarang ni.
 
 
 
Bulan lepas melawat Cu, bila nak balik tu Cu kata nak beli Vivix. Untuk buah pinggang. 26/9/2016 hantar Vivix ke rumah Cu. Lepas explain semua terus gerak pegi kerja sebab dah lambat. 2 minggu lepas tu Whatsapp Cu balik nak followup OK ke tak makan Vivix tapi 25/10 baru Cu reply.
 
Alhamdulillah terkejut dan bersyukurnya bacaan kencing manis Cu turun dari 20 kepada 10. Belum lagi tahap normal but its going there. Syukuuurrr sangat. Itu selepas sebotol Vivix. Bila sendiri dah rasa bagusnya Vivix ni, mesti akan repeat nak Vivix lagi. And yes, Cu repeat her second Vivix! Bila hantar Vivix kat Cu 27/10/2016, Cu pun nampak lebih sihat, muka lebih ceria. Cu kata badan pun rasa sedap dan sihat. Siap boleh kejar-kejar dengan angsa.
 
Sejak kebelakangan ni Cu ada masalah untuk bertutur dengan baik. Cu tak sihat and tend to lost her vocabulary at times. Tapi bila jumpa Cu hari tu dah lancar sikit. Lebih baik dari sebelum ni. Sebelum ni baca dan promote Vivix membantu meningkatkan fungsi otak. Tapi sekarang dah nampak sendiri dan semakin yakin dengan Vivix. Dengan izin Allah, what Vivix did worth the price!
Ini lah perkongsian dari  Nurul Syawani Saleh tentang emak saudara beliau yang ada penyakit kencing manis.
 
Bagi anda yang ada masalah kencing manis kakma sangat syorkan anda ikhtiar dengan Vivix, jangan lah tunggu semakin teruk kerana sampai satu tahap penyakit kencing manis akan serang saraf dan boleh menyebab kan buta dan kaki terpaksa dipotong.
Diabetes sehingga terpaksa potong kaki
Risiko pesakit kencing manis
 
Jangan biarkan sakit kencing manis anda semakin teruk, dapatkan vivix sekarang sebagai ikhtiar ini kerana ramai dah mencubanya dan berjaya kawal kencing manis dan memang ada yang sudah sembuh.
Baca sini; 

Bagaimana nak dapatkan Vivix


Cara pertama
Boleh terus beli di website shaklee klik icon di bawah membeli terus dengan Shaklee. Anda boleh buat bayaran secara debit card atau kad kredit , jangan risau ia adalah web rasmi shaklee yang di jamin selamat. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Anda terus hubungi kakma untuk mendapatkan konsultasi tentang vitamin mana yang paling sesuai untuk anda dan anda akan mendapat tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian melalui kakma. Sekiranya anda berada di sekitar sentul , taman dato senu, kg padang balang, bomgak , gombak setia, batu caves , setapak, sri rampai , wangsa maju atau sekitar Kuala Lumpur anda boleh dapatkan vitamin secara COD atau yang berjauhan kakma mengunakan perkhidmatan poslaju untuk pos kepada anda.

untuk Pertanyaan,Tempahan dan Temujanji
Call/ Whatsapp : 019 3624134
Email : Kmshop143@gmail.com
FB : Mai Md saupi


 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit*

 

CARA RAWAT KULIT BERJERAWAT DENGAN BERKESAN

Kakma nak kongsikan cara rawat kulit berjerawat yang telah di amalkan sendiri oleh adik ipar kakma. Sebelum ini memang dan banyak beliau cuba cara rawat kulit berjerawat tapi semuanya sementara dan  hanya  bertahan sekejap sahaja. Tetapi sejak beliau amalkan cara rawat kulit berjerawat secara dalaman akhirnya masalah jerawat yang beliau alami selama ini sudah tiada kulit pun cantik dan licin sekarang.

Jemput baca perkongsian beliau..

KULIT MUKA JADI LEBIH SIHAT, JERAWAT HILANG

Assalamualaikum W.B.T. Saya Siti Suhaida Binti Ismail, berusia 27 tahun dan berasal dari Negeri Cik Siti Wan Kembang. Saya bekerja sebagai Retail Executive di sebuah syarikat swasta.

Masa belajar dulu kulit saya tiada masalah tetapi berkulit gelap, cemburu melihat model iklan di televisyen yang memakai produk kulit putih seawal 3 hari, saya terus teruja. Saya tekad membeli dan mencubanya. Memang benar kesannya sangat cepat. Muka menjadi licin dan menipis, kulit saya tidak tahan panas. Tetapi apabila saya berhenti memakai produk tersebut akibat kekurangan wang, muka saya menjadi semakin teruk, jerawat besar-besar tumbuh silih berganti menyebabkan saya menjadi semakin stress. Saya juga mempunyai masalah dengan sistem penghadaman yang kurang baik. Mungkin kerana tidak menjaga pemakanan seharian saya yang kebanyakan nya memang tidak sihat. Jadual makan saya memang tidak teratur, dan saya suka minuman berkafein sebagai usaha untuk stay up belajar pada waktu malam.

Saya penggemar tegar Nescafe dan kadang2 satu sachet tidak cukup kuat bagi saya. Kehidupan sebagai pelajar saya anggap normal jika makan Maggi dan Nescafe, akibat terlalu sibuk dengan belajar saya biarkan saja masalah itu sampai lah satu ketika saya disyaki mengalami masalah dalam usus kerana berlaku pendarahan ketika membuang tetapi tidak sakit. Perut saya menjadi sangat sensitive dengan makanan yang saya makan, saya tidak boleh makan pedas walaupun sedikit dan sembelit yang teruk. Mungkin terlalu stress dengan keadaan diri, hormone saya menjadi tak stabil, jerawat semakin naik penuh dimuka dan period saya menjadi tidak stabil.

Saya mula ikhtiar ingin mencuba Shaklee dengan mengambil ESP, dan Vitamin C secara konsisten namun jerawat masih tidak berhenti naik dan mula menambah B-Complex, Gla dan Alfalfa untuk menstabilkan hormone dan merawat masalah jerawat saya..

Alhamdulillah masalah jerawat saya dah berkurang, period dah okay dan sekarang saya langsung tiada masalah usus lagi. Bagi adik-adik di luar sana, saya sarankan tidak mudah terpengaruh dengan iklan-iklan di televisyen kerana tiada produk yang mampu member kesan seawal 3 hari melainkan produk tersebuk mempunyai kandungan bahan kimia yang tinggi. Bagi mereka yang mempunyai masalah jerawat yang serius, rawat lah dari dalaman dahulu dan cari skincare yang berasaskan dari bahan semujadi. Inilah Shaklee Effect saya.

Boleh tengok video di sini

Jika anda ada masalah seperti beliau boleh lah amalkan cara rawat kulit berjerawat yang beliau kongsikan. Jika anda ingin dapatkan produk yang beliau amalkan boleh lah hubungi kakma ini kerana kakma merupakan pengedar shaklee aktif.

Boleh hubungi kakma , klik sini utk whatsapp http://kakmashaklee.wasap.my/

SHAKLEE Independent Distributor
Maisarah (ID 887111)
No Tel: 019-3624134
Email: kmshop143@gmail.com
COD area: kg padang balang, sentul , bandar baru sentul ,dato senu , jalan gombak , setapak ,gombak setia.

HUBUNGI SAYA

SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR

 

SHAKLEE Independent Distributor
Maisarah (ID 887111)
No Tel: 019-3624134
Email: kmshop143@gmail.com
COD area: kg padang balang, sentul , bandar baru sentul ,dato senu , jalan gombak , setapak ,gombak setia.

Anda juga boleh buat temujanji untuk COD  ( cash on delivery ) di sekitar gombak dan sentul ini kerana Kakma adalah pengedar shaklee  gombak dan sentul.
Jika anda berada di luar kawasan jangan risau kakma boleh pos keseluruh malaysia atau luar negara.

CARA TURUNKAN BACAAN KOLESTROL JAHAT

Ada banyak cara turunkan bacaan koletsrol Jahat, Salah satunya ialah dengan mengamalkan Bawang putih. Makan ubat kolestrol juga merupakan cara turunkan bacaa kolestrol jahat. Tapi kita tahu kan tak elok sebenarnya kita bergantung kepada ubat mungkin ada kesan buruk di masa hadapan jika berterusan bergantung kepada ubat.Ramai dikalangan kita mengalami masalah bacaan kolestrol jahat (kolestrol LDL) ini terjadi kerana faktor pemakanan seharian kita yang tinggi kandungan Kolestrol

vitamin untuk kolestrol

Kandungan Phytocol-St

Shaklee telah memperkenalkan produk terbaru yang dibuat khas untuk turunkan bacaan kolestrol jahat iaitu PHYTOCOL-ST. Phytocol-st berfungsi menurunkan bacaan kolestrol jahat (LDL) secara semulajadi yang mana produk ini dihasilkan daripada gabungan kuat sterol dan stanol yang wujud secara semulajadi di dalam tumbuhan, buahan , sayuran dan bijirin. Phytocol -ST shaklee ini adalah formula proprietari yang membekalkan 2000mg Fitosterol ( sterol dan stanol tumbuhan) setiap hari. Sterol dan Stanol tumbuhan telah dibuktikan secara klinikal di dalam lebih 80 kajian yang mana mampu turunkan bacaan kolestrol jahat (LDL).

Untuk dapatkan kandungan 2000mg Fitosterol di dalam Phytocol -St shaklee yang kita makan setiap hari , kita perlu memakan 200 batang lobak merah atau 70 keping roti gandum ataupun 425 biji tomato.Saya yakin sudah tentu kita tidak dapat memakan sebegitu banyak lobak merah atau tomato setiap hari bagi mendapatkan jumlah 2000mg Fitosterol yang diperlukan oleh badan kita. Oleh itu memilih Phytocol-St Shaklee adalah pilihan yang bijak untuk turunkan bacaan kolestrol jahat anda.


Fungsi Sterol dan Stanol di dalam Pyhtocol-St


Sterol dan stanol boleh didapati melalui makanan yang dimakan atau supplemen.Oleh kerana struktur sterol dan stanol yang sama dengan kolestrol maka sterol dan stanol akan bersaing dengan kolestrol untuk proses penyerapan di dalam Usus.Sterol dan Stenol tumbuhan ini akan terikat kepada reseptor di dalan usus dan akan meninggalkan kolestrol di belakang dengan ini hanya sedikit kolestrol akan diserap di dalam tubuh dan juga hanya sedikit akan dibebaskan di dalam salur darah. Ini bermakna semakin banyak Sterol dan Stanol (fitostrol) yang anda ambil, maka semakin kurang kolesterol yang dapat diserap oleh tubuh dan semakin tinggi peluang anda untuk turunkan bacaan kolesterol jahat (LDL) anda. 



Jika badan kita tidak mendapat Sterol dan Stenol yang mencukupi bagi proses di atas maka kolestrol yang diserap di dalam badan dan salur darah akan lebih tinggi dan inilah yang membuatkan bacaan Kolestrol LDL menjadi tinggi.Tahap kolestrol yang tinggi adalah faktor utama mendapat penyakit jantung oleh itu sangat penting kita mengurangkan keseluruhan kolestrol dan kolestrol LDL di dalam badan kita dengan membekalkan sterol dan stenol dengan memilih Phytocol- St shaklee.

Bagaimana cara nak dapatkan Pyhtocol-ST

Dapatkan Phytocol-st anda untuk turukan bacaan kolestrol jahat bagi mengelak dari penyakit yang lebih bahaya seperti strok dengan hanya klik di sini anda akan terus membuat belian terus ke sistem shaklee dan shaklee akan pos Phytocol-st ini terus ke alamat anda.


Jika anda berada di sekitar gombak dan sentul anda boleh dapatkan produk ini secara COD ini kerana saya adalah Pengedar Sah Shaklee Gombak dan Sentul serta kawasan sekitar. 

untuk Pertanyaan,Tempahan dan Temujanji 
 Call/ Whatsapp : 019 3624134 
 Email : Kmshop143@gmail.com 
 FB : Mai Md saupi

RESEPI MASAK LEMAK UDANG SENANG TETAPI SEDAP

Kakma nak kongsikan resepi masak lemak udang senang tetapi sedap. Sejak puasa lepas dah 8 kali kakma makan masak lemak udang campur nenas. 2 kali adik ipar kakma masak, 6 kali lagi lagi kakma masak sendiri guna resepi adik ipar kakma. Adik ipar kakma ni memang pandai masak memang sedaplah kalau dia masak. So kakma nak kongsikan resepi Masak lemak Udang. Kakma guna udang Galah dan tambahkan nenas senang tetapi sedap.

 
 
Sedapkan? Memang selera kalau dapat berbuka puasa dengan masak lemak udang ni.
 
Ok kakma kongsikan resepinya.
Bahan2:
1. Udang ( selalu kakma beli udang galah rm15 dapat 13 ekor)
2. Bawang merah 3 *
3. Bawang putih 2 *
4. Lengkuas besar ibu jari tgan *
5. Kunyit hidup *
6. Lada kecik-letak *  4 or 5 biji kalau nk pedas lagi boleh letak lebih
7. Garam secukup rasa
8. Santan- kalu buleh guna santan pekat tak perlu tambah air, sebab air udang akan turun nanti
9. Nise ( gula melaka) 1 inci
10. ASam keping-1
11. Nenas 3 potong
12. Minyak-3 sudu besar
 
Udang Galah segar
 
Cara Masak
Tumbuk semua yg bertanda * smpai lumat..pahtu tumis kejap smpai naik bau.. lepas tu letak santan,garam,nise dan nenas, tunggu mendidih kejap..pahtu letak udang last skali.
 
Ok selamat mencuba resepi masak lemak udang yang kakma kongsikan ini..nanti dah masak kongsilah gambar kat komen yer…
Jaga2 yer makan udang ni tak boleh selalu kena kawal jugak takut bacaan Kolestrol tinggi.. Baca sini kalau nak tahu Cara turunkan bacaan kolestrol Jahat.

CARA SEMAK NO KELULUSAN KKM PRODUK SHAKLEE

Cara semak no kelulusan KKM anda tahu tak caranya? Tahu tak? salah satu perkara wajib yang kita perlu ambil berat sebelum makan atau pakai sesuatu produk ialah mestilah lulus KKM. Ramai yang tidak tahu cara untuk semak no kelulusan KKM yang mana betul ke produk yang ingin dibeli lulus KKM.Seperti yang kita tahu sekarang ni banyak sangat produk dipasaran dan yang menyedihkan ada yang claim produk mereka lulus KKM sedangkan mereka hanya menghantar permohonan kelulusan dan keputusan belum pun keluar.

 Cara semakan no kelulusan KKK produk Shaklee

Jadi kakma ingin kongsikan Cara semak kelulusan KKM produk shaklee, kenapa shaklee? Mesti lah shaklee kan kakma jual shaklee, tapi jangan risau cara yang kakma kongsikan ni anda boleh juga semak untuk produk lain, sama je caranya.
 
Ok apa yang perlu anda periksa terlebih dahulu ialah cari no KKM yang ada di produk yang anda ingin semak.

Contoh Cara Semakan

Kakma ambil contoh Omega Guard shaklee.
 
Ini Omega Guard shaklee
Nampak tak no MAL #12015013NC
 
Ok bila dah ada no ni boleh lah kita buat semakan. Masuk ke web KKM iaitu Web NPRA
 
 
Kemudian pilih Quest Product Search
Pada product type, pilih samada product bahan kosmetik ataupun lain-lain.
 

 

 
Sama kan no MAL#  di web NPRA dengan  no MAL# di botol Omega guard. Ini membuktikan yang produk ini lulus KKM, anda boleh semak produk lain menggunakan cara di atas.
 

Sticker Hologram

Jika anda perasan ada sticker Hologram pada botol Omega dan botol2 vitamin shaklee yang lain.Jika anda nak tahu
Hologram adalah salah satu cara utk kkm menentukan keaslian produk yang ada di pasaran untuk keselamatan pengguna. 
 
Selalunya hologram bersifat lut sinar bewarna kebiruan. Di hologram ada nombor kkm produk mengikut kategori teesensiri samada makanan, produk kesihatan dan lain2. 
Perbezaan hologram palsu dan ori
Ori garisnya melintang dari atas ke bawah.Emboss asli kasar berbanding tiruan.Warna holgram lebih tajam berbanding tiruan yang pudar.
 
Ok anda dah tahu Cara semak no kelulusan KKM lepas ni boleh lah semak sendiri dan harap anda boleh lah gunakan shaklee tanpa was was lagi..jika anda nak tahu status halal shaklee boleh baca Di sini .
Jika nak beli shaklee boleh lah hubungi kakma 

PENGEDAR SHAKLEE SENTUL DAN KUALA LUMPUR PALING AKTIF

Mencari pengedar shaklee sentul dan kuala Lumpur? Ya kakma lah orangnya ini kerana kakma merupakan pengedar shaklee sentul dan kuala Lumpur yang sangat aktif sejak 2012. Hubungi kakma di talian 0193624134 untuk mendapatak vitamin shaklee secara COD dan konsultansi yang terbaik mengikut keperluan anda. kakma secara terus COD ke tempat anda.

Anda tetapkan masa dan tempat

Stok Vitamin insya Allah sentiasa ada dengan kakma.

 

Pengedar shaklee sentul dan Kuala Lumpur pilihan Anda

Kakma akan cuba pergi ke tempat anda tak kira anda berada di Area Sentul , kg padang balang,  setapak , wangsa maju atau sekitar Kuala lumpur anda hanya perlu hubungi kakma untuk temujanji.
Hubungi kakma jangan segan-segan. Kakma pengedar shaklee sentul yang sangat dipercayai dan komited.

Whatapps/SMS/Call : 019 3624134
Facebook: mai md saupi
IG: kakma_kedaivitamin

 

PERCUTIAN KE JEPUN YANG TAK AKAN DILUPAKAN

Percutian ke jepun, Alhamdulillah pada sabtu 20 Mei 2017 yang lepas kakma dan leader yang layak join trip mewah shaklee telah terbang ke Jepun  selama 7 hari.Jujur sebelum kakma kenal shaklee kakma tk pernah bermimpi akan dapat jejak kaki ke Jepun.

 
Sabtu 12 mei, sebelum berangkat

 

Kakma nak kongsikan betapa mewahnya trip shaklee ke jepun ini. Bermula dengan tiket penerbangan, penginapan, makanan, hadiah2 yang shaklee buat kejutan dan juga tempat2 yang kami pergi yang mana perlu di bayar untuk masuk semuanya shaklee tanggung 100%. Kami hanya siapkan diri dan duit untul shopping sahaja.Dan betapa shaklee baik sangat ada 4 kali shaklee tk dapat sediakan makan kerana aktiviti dan tempat yang susah nak cari restauran untuk kami shaklee akan bagi Elaun Makan..contohnya semasa kami pergi ke Disneyland Tokyo oleh kerana masing2 ada aktiviti so shaklee bagi elaun makan. 1 kali makan kami diberi 3000yen dan kami ada 4 kali makan sendiri makan jumlahnya adalah 12000yen. Apa lagi boleh lah tambah duit shopping.
Elaun Makan untuk 4 kali makan sendiri
Mengikut apa yang di katakan oleh tour guide kami yang di kenali sebagai Jojo makanan yang disediakan untuk deligasi shaklee selama seminggu ni sama dengan kos makan dia di jepun selema 5 tahun, terkejut kami.
 
Semasa kami sampai di tokyo kami telah menetap di Imperial Hotel tokyo Jepun.. Pada malam kami sampai di hotel shaklee telah adakan welcome dinner untuk kami semua dah paling terharu bila kami dapat berjumpa dengam Dr.Kojima yang mana beliau adalah Doktor Pakar Imun yang mencipta Nutriferon hasil daripada kajian selama 40 tahun.
 
 
Keesokkan harinya semasa kami dalam perjalanan menuju untuk melawat Tokyo metropolitan dan Hq shaklee Jepun Jojo telah mengucapkan rasa terharu iaitu “Because of u, I have a chance to stay here (imperial hotel)” sambil melutut kat lantai tanda terima kasih terharu.
Beliau menyatakan saiz bilik di Imperial hotel sama besar dengan kebanyakkan rumah2 sewa di jepun.

Menginap di Imperial Hotel Tokyo Jepun
 selama 3hari 3 malam
 
Satu lagi yang kakma dapat tahu Shaklee satu2nya MLM yang bawa delegasinya pergi melawat snow Wall ni Alpine route di Tatayama.Lagi best kami disediakan bilik solat khas di atas sana yang mana shaklee sewa bilik hotel khas untuk delagasi muslim solat jamak zohor dan asar.Makan tengahhari juga di sedikan di hotel terbaik di atas Alpine Route boleh bayang lah kan kos makan mesti mahal kalau atas puncak sana

 

 



Pemandangan semasa menaiki Bas menuju ke puncak


Terharu kali pertama dapat pegang salji

Dan lagi terharu dan bertuah sangat bila shaklee request khas tapak strawberry park untuk tanamkan khas untuk kami.Ini kerana musim strawberry telah habis jadi shaklee tempah khas 2 tapak strawberry park untuk kami sahaja.Kami dibenarkan makan sebanyak mana yang kami nak selama berada di strawberry park ini. Strawberry jepun sangat best bagi kakma.
Kami juga di bawa melawat Pink Mosse yang berada berdekatan kaki gunung fuji.Cantik sangat bunga2 kat sana. Bagi peminat pink macam kakma memang heaven lah dapat pergi ke sini.
 

 

 

 

 

 

 
Satu pengajaran yang kakma dapat bila pergi jepun ni negaranya bagi kakma sangat selamat dan bersih, sepanjang kakma berada di sana kakma tak jumpa 1 sampah pun. Trip ni buat kakma nak datang lagi ke jepun kalau dan berimpian untuk bawa family pulak datang. Tapu jika datang sendiri memang berbeza dengan trip yang shaklee bawa ini kerana trip shaklee sangat mewah. Pesan kakma jika kita buat betul2 shaklee semua kita ada peluang yang sama untuk join trip.mewah shaklee yang akan datang.
 

PENGEDAR SHAKLEE IPOH PERAK PALING AKTIF

Farah adalah pengedar shaklee ipoh perak yang aktif COD di ipoh perak. Pengedar shaklee ipoh anda ini adalah pengguna tegar produk shaklee sejak tahun 2013 lagi. Bermula dengan membeli set sakit lutut untuk suami tersayang , Farah tidak menyangka shaklee kini adalah sumber pendapatan kedua beliau dan keluarga.

 

 
Farah juga berikhtiar untuk hamil dengan set ikhtiar hamil shaklee dan alhamdulilah selepas setahun sebulan kakfarah berjaya hamil selepas konsisten dengan set ikhtiar hamil. Kemudian beliau meneruskan pengambilan set hamil dan set berpantang shaklee. Alhamdulilah shaklee sudah sebati dengan keluarga beliau.
 
Sebagai pengedar shaklee ipoh yang aktif cod di ipoh, Farah bukan hanya menjual tetapi beliau sudah merasai sendiri keberkesanan produk-produk shaklee ini. Alhamdulilah sehingga sekarang, Farah dan keluarga sangat serasi dengan produk-produk shaklee. Jesteru itu kakfarah sangat teruja untuk berkongsi dengan anda semua tentang kebaikan produk shaklee yang telah menambah baik kan taraf kesihatan kakfarah sekeluarga.
 
Bagi anda yang berada di sekitar ipoh terutamanya , meru , chemor boleh hubungi Farah jika anda ingin mendapatkan produk-produk shaklee terus secara cash on delivery (cod). Perkhidmatan ini adalah percuma dan tiada sebarang caj. 
 
Farah hanya akan berikan konsultasi secara percuma kepada anda yang membeli dengan beliau sahaja dan konsultasi ini adalah eksclusif kepada anda yang membeli dengan beliau sahaja.