PENGEDAR SHAKLEE SENTUL KUALA LUMPUR

Mencari produk shaklee dan pengedar shaklee sentul kuala lumpur dan gombak selangor?Dapatkan dari kakma call or whatsapp 0193624134 ini kerana kakma merupakan pengedar shaklee sentul kuala lumpur dan gombak selangor.

pengedar shaklee sentul

Jika anda dapatkan produk shaklee dari Kakma…Kakma akan guide anda cara makan yang betul mengikut keperluan anda.Konsultansi berterusan secara percuma bila2 masa saja anda perlukan dan sentiasa ada ready Stok.

stokis shaklee sentul

Kakma sendiri merupakan pengguna shaklee sejak 2011 sehingga sekarang dan amalkan semua produk shaklee,bukan hanya diri sendiri malah semua ahli keluarga kakma sudah amalkan shaklee.
Follow kisah kakma

kakma dan gastrik

kakma dan HB LOW

Kakma Bersalin anak ke 3

Kakma dan percutian ke Jepun

Jika anda ingin menjadi ahli shaklee dan ingin jadikan shaklee sebagai bisness kakma boleh bantu anda ini kerana kakma merupakan bisness mentor yang serius sejak 2012 dan sekarang sudah berada di rank key coordinator iaitu 2 tangga teratas sebelum tangga tertinggi dalam shaklee.

Potensi bonus shaklee
POTENSI BONUS SHAKLEE SEBULAN MENGIKUT RANK

Kakma merupakan founder kepada OMS group yang mana telah melahirkan lebih 30 org leader yang berjaya dapat bonus 4 angka sebulan. Anda mungkin salah seorang leader kakma. Dalam bisness shaklee tak perlu modal beribu hanya perlu daftar ahli dan perlukan usaha, kesungguhan dan semangat tidak putus asa. Jika anda follow semua guide in sya Allah anda juga akan berjaya.

Sejak kakma mula serius dalam shaklee kakma telah dapatkan semua 3C yang shaklee sediakan buah SID iaitu Cash , Car , dan Convention.
CASH merupakan bonus yang diterima setiap bulan hasil dari jualan.
CAR bonus yang shaklee bagi selepas kita penuhi syarat.yang bestnya shaklee tak bagi kereta sebiji tapi shaklee bagi dalam bentuk Duit yang mana ia adalah unlimited byk kita usaha byk lah nilai bonus kereta yang kita dapat selalunya paling sikit bonus kereta ialah rm550 dan paling byk pernah sid dapat ialah 5 angka utk bonus kereta sahaja.
CONVENTION ialah percutian 5 bintang yang shaklee sediakan utk SID yang layak ada 3 jenis iaitu Luar negara, Dalam negara dan Umrah ziarah.
Alhamdulillah sejak kakma serius buat bisness kakma dah berjaya ;
2014 – trip ke Amerika syarikat
2015 – Umrah ziarah Dubai dan Abu dhabi
2016 -Trip Langkawi
2017 – Trip Ke Jepun

 

Bagi anda yang suka travel memang sesuai bisness shaklee ni dan dapatkan trip shaklee yang sangat mewah terutamanya makanan.

Jika anda tidak berminat untuk buat bisness jangan risau anda juga boleh join ahli shaklee untuk makan sendiri yang mana anda boleh beli produk shaklee dengan harga yang lebih murah iaitu harga ahli dan dapatkan kelebihan yang shaklee offer berbeza setiap bulan kepada ahli shaklee (SID).
Jika anda jadi ahli anda dapat jimat 15%- 20% harga produk dari harga biasa.Jangan risau jika anda mendaftar di bawah kakma..kakma akan guide anda dan bantu anda terutamanya dari segi stok tak kisah anda berada sekitar sentul or seluruh malaysia kakma akan pos kepada anda.

Mencari pengedar shaklee sentul kuala Lumpur dan gombak selangor? Hubungi kakma sekarang.
untuk Pertanyaan,Tempahan dan Temujanji
Call/ Whatsapp : 019 3624134
Email : Kmshop143@gmail.com
FB : Mai Md saupi

One Reply to “PENGEDAR SHAKLEE SENTUL KUALA LUMPUR”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *