CARA PUDARKAN JERAGAT KEHITAMAN DALAM MASA 2 MINGGU

Cara pudarkan jeragat kehitaman dalam masa 2 minggu? ye Kakma nak kongsikan kisah gembira seorang anak yang mana ibunya mengadu jeragat kehitaman di muka ibunya semakin pudar hanya dalam masa 2 minggu. apa cara yang ibunya lakukan sehingga boleh pudarkan jeragat kehitaman dalam masa 2 minggu? Ibunya telah konsisten ambil vivix selama 2 minggu yang mana pada awalnya ibunya ambil vivix hanya untuk beri tenaga, tetapi selepas konsisten 2 minggu beliau dapati jeragata kehitaman yang ada di muka beliau semakin pudar.
cara pudarkan jeragat kehitaman dalam masa 2 minggu
 
Jom kakma kongsikan kisah puan Umi kalsom yang mana sangat gembira apabila jeragat kehitaman di muka yang selama ini menghantuinya semakin pudar.

Ikuti kisah yang dikongsi oleh anak beliau.

Ibu memang pengguna Shaklee. Sebelum mengenali Vivix, ibu memang ambil Ostematrix dan GLA tanpa miss. Selain dari itu, kadang-kadang beliau ambil Omega untuk kolestrol. 
 
Ibu mula cuba Vivix kepunyaan adik yang tertinggal di rumahnya. Kesan pertama yang beliau rasa adalah pada pagi keesokannya. Biasanya ibu akan mengantuk selepas solat subuh, tetapi pagi itu beliau rasa cergas dan tidak mengantuk.
 
Sejak itu, ibu konsisten makan Vivix. Dua minggu kemudian, ibu beritahu satu berita baik. Jeragat kehitaman dimukanya pudar selepas makan Vivix. Ibu memang suka cuba pelbagai jenis produk kosmetik sejak muda. Ada produk yang beri kesan terbakar dan jeragat yang susah tanggal dimukanya. Syukur, dengan izin Allah, mukanya kembali berseri-seri walaupun usia sudah cecah 62 tahun dan mempunyai 20 orang cucu.
 
 
Kini, ibu memang tak boleh miss makan Vivix. Vivix adalah produk Shaklee kegemarannya. Dahulu, beliau ambil GLA untuk kurangkan komplikasi menopause, tetapi kini beliau sendiri akui Vivix jauh lebih berkesan membantu kurangkan komplikasi itu seperti eczema pada kulit. Beliau sendiri syorkan wanita menopause ambil Vivix untuk lebih sihat, cergas dan ceria.
 
Siapa yang tak gembira bila orang tersayang lebih ceria, cergas dan berseri-seri kan?
Alhamdulillah. Terima kasih Vivix, Terima kasih Shaklee

Sumber : SUPERMOM SHAKLEE STORY MUSIM KE 3

Bagaimana vivix membantu merawat jeragat

Vivix adalah vitamin yang tinggi antioksida yang mana akan melindungi kulit dari rosak akibat radikal bebas dan vivix adalah satu-satunya vitamin yang bertindak sehingga peringkat sel. Yang mana vivix telah merawat sel kulit yang rosak akibat jeragat dan memastikan sel kulit tersebut kembali sihat dan akhirnya jeragat kehitaman itu semakin pudar.

Bagaimana nak dapatkan Vivix


Cara pertama
Boleh terus beli di website shaklee klik icon di bawah membeli terus dengan Shaklee. Anda boleh buat bayaran secara debit card atau kad kredit , jangan risau ia adalah web rasmi shaklee yang di jamin selamat. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Anda terus hubungi kakma untuk mendapatkan konsultasi tentang vitamin mana yang paling sesuai untuk anda dan anda akan mendapat tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian melalui kakma. Sekiranya anda berada di sekitar sentul , taman dato senu, kg padang balang, bomgak , gombak setia, batu caves , setapak, sri rampai , wangsa maju atau sekitar Kuala Lumpur anda boleh dapatkan vitamin secara COD atau yang berjauhan kakma mengunakan perkhidmatan poslaju untuk pos kepada anda.

untuk Pertanyaan,Tempahan dan Temujanji
Call/ Whatsapp : 019 3624134
Email : Kmshop143@gmail.com
FB : Mai Md saupi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *