PENGEDAR SHAKLEE AKTIF DI BENTONG PAHANG

Anda mencari pengedar shaklee aktif di Bentong pahang? Nak dapatkan produk shaklee secara COD di bentong Pahang? Kakma kenalkan pengedar shaklee aktif di Bentong Pahang iaitu Puan Nadia. Anda boleh dapatkan produk Shaklee dengan PN. Nadia.
Shaklee bentong

Macam mana nak dapatkan produk shaklee secara COD di Bentong?

Cuma hubungi  Nadia, and boleh berjumpa di bandar Bentong atau  Nadia hantar terus ke rumah anda atau anda sendiri boleh datang ke rumah Nadia, senang kan? 
Tak perlu pos bagai yang mengambil masa berhari-hari. Hari ni order, hari ini juga terus boleh dapat, ready stok =) InsyaAllah
 
Nadia pasti ramai pengguna shaklee di kawasan Bentong, jadi anda hanya perlu mencari Nadia kerana Nadia adalah pengedar sah SHAKLEE di kawasan Bentong, Pahang dan kawasan sekitarnya.
 
Lain2 kawasan pon boleh juga dapatkan shaklee dari Nadia sebab Nadia akan menggunakan khidmat Pos Laju atau pihak Shaklee sendiri yang akan poskan menggunakan GDEX atau CityLink.
 
Bagi mereka yang membuat pembelian dengan Nadia, insyaAllah akan di guide sehabis baik hingga berjaya untuk menyelesaikan masalah. Untuk setiap pembelian produk, jadual pengambilan, tips, resepi akan diberikan secara percuma dan exclusive.
COD : Bilut, Mempaga, Lebu, Desa Damai, Kuala Repas, Sekitar Bandar Bentong, Ketari, Benus dan Gemeti
 
Untuk dapatkan produk atau info mengenai shaklee boleh hubungi Nadia.
Pengedar Shaklee Bentong
 
Id : 961849
 
Whatapps/SMS/Call : 013 3934946
 
Facebook : NaDia ShazwAni
 
Page : Info Kesihatan Sekeluarga
 
Blog : DuniaUmmiNadia ~ Inilah kehidupanku
IG : cikgu.nadiashazwani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *