PENGEDAR SHAKLEE AKTIF AREA DAMANSARA DAN SRI DAMANSARA

Anda mencari pengedar shaklee aktif area Damansara dan sri Damansara? Anda bolehlah dapatkan produk shaklee dengan Amanie, ini kerana Amanie adalah pengedar shaklee aktif area Damansara dan sri Damansara.  Untuk COD Amanie terhad di kawasan Bandar Sri Damansara, Kepong dan Sg. Buloh sahaja. Untuk self pick-up pula boleh diambil sama ada dirumah Amanie sendiri atau di studio printing husband di area Bandar Sri Damansara.
Lain2 kawasan pon boleh juga dapatkan shaklee dari Amanie sebab kami menggunakan khidmat Pos Laju atau pihak shaklee sendiri yang akan poskan menggunakan GDEX atau CityLink.
Bagi mereka yang membuat pembelian dengan amanie, insyaAllah amanie akan guide sehabis baik hingga berjaya untuk menyelesaikan masalah customers. Untuk setiap pembelian ESP pula amanie akan sertakan sekali resepi2 yang boleh dibuat dengan ESP untuk memberikan rasa dan selera yang berbeza untuk menikmatinya. Jadi dalam banyak2 resepi tu insyaAllah akan ada yang rasa sedaaappp sangat ikut selera masing2. Untung kan. Hanya dengan pembelian produk, jadual pengambilan, tips, resepi akan diberikan secara percuma dan exclusive.
Untuk dapatkan produk atau info mengenai shaklee boleh hubungi Amanie
Pengedar shaklee Damansara
ID 1003214
FB Noor Amanie
Ig amaniehassan
Blog akudanvita.blogspot.com
HP 0122570456

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *