SIJIL HALAL SHAKLEE 2017

Sijil Halal shaklee akan diperbaharui setiap tahun bagi setiap produk shaklee. Kakma kongsikan sijil Halal shaklee untuk tahun 2017, dengan adanya sijil Halal Shaklee ini maka kita semua bolehlah amalkan produk shaklee tanpa rasa was was.

Dengan ini terbukti produk shaklee bukan sahaja diperbuat daripada bahan semulajadi selamat dan berkesan tetapi di kukuhkan lagi dengan perikhtirafan halal oleh JAKIM.

 Sijil Halal SHaklee 2017

Ini sijil halal Shaklee untuk tahun 2017 yang berkuat kuasa pada Jan 2017 sehingga Dec 2017.
 
sijil halal shaklee
untuk pengetahuan semua sijil halal shaklee tidak dikeluarkan oleh JAKIM tetapi dikeluarkan oeh ISA iaitu satu badan yang di iktiraf oleh JAKIM. Kalau kita fikir logik pun takkan lah JAKIM nak pergi check semua produk kat dunia ni kan, mana nak cukup kakitangan Jakim, jadi setiap negara ada badan Halal nya sendiri,ini kerana hampir seluruh negara di dunia ini ada orang Islam.
 
Cara Semak SIjil Halal
 
Kita boleh buat semakan di web JAKIM untuk pastikan kesahihan dan ketulenan pengikhtirafan Sijil Halal ini.
Dengan ini semua customer kakma boleh terus gunakan shaklee dengan yakin. Kalau anda nak tahu produk Shaklee Lulus KKM atau tidak boleh SEMAK.
Jika anda ingin dapatkan shaklee boleh lah hubungi kakma , klik sini utk whatsapp http://kakmashaklee.wasap.my/ 
 
SHAKLEE Independent Distributor
Maisarah (ID 887111)
No Tel: 019-3624134
Email: kmshop143@gmail.com
COD area: kg padang balang, sentul , bandar baru sentul ,dato senu , jalan gombak , setapak ,gombak setia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *